free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κάτσικας: «Γίνεται τρομερή δουλειά σε βάθος!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εν γένει παρουσία των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Κάτσικας.

 

 

   

Ένα δείγμα των τεράστιν φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Αγία Παρασκευή με την εκτός έδρας νίκη της επί του Πανερυθραϊκού (0-1). 

Απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Α’ Κατηγορίας, η οποία μέχρι πριν από μερικές αγωνιστικές πάλεψε με πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, το νεανικό συγκρότημα της «Σάντα» εμφάνισε πτυχές της εξαιρετικής δουλειάς σε βάθος που γίνεται 

Γεγονός το οποίο προκάλεσε την απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος επιβράβευσε την προσπάθεια, το κέφι και το μεράκι των πολλών νεαρών παικτών, που συνθέτουν το τωρινό ρόστερ της «Σάντα» 

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχαριστημένοι για την τεράστια δουλειά σε βάθος που γίνεται στις υποδομές. Τα παιδιά όπου παίρνουν χρόνο συμμετοχής και προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, όχι μόνο δείχνουν πολύ καλά δείγματα γραφής, αλλά αναδεικνύουν αρκετό ταλέντο και αποδεικνύουν ότι μπορούν να επωμιστούν το βάρος να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας την επόμενη σεζόν. Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι οπ Πανερυθραϊκός, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν τρομερή προσήλωση και συγκέντωση, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Στοιχεία, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το μέλλον» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχάλη Κάτσικα, για να προσθέσει: 

«Ολοκληρώσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας για τη φετινή σεζόν και πλλεον στρέφουμε την προσοχή μας στον σχεδιασμό της επόμενης. Θα κάνουμε προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ θα δώσουμε κι αρκετά φιλικά παιχνίδια, όπου θα προβούμε σε δοκιμές».

 

 

 

Related posts

Γκλεγκλές: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΙΑΝΑ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1–0

abola10

Κουσάνας: « Να δημιουργήσουμε ομάδα για το μέλλον»