free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νικολακόπουλος: «Τελικός με Τριφυλλιακό!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Τριφυλλιακό αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος.

 

Σε αρκετά δυσχερή θέση περιήλθε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά την ήττα που γνώρισε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 2-0.  

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο έφερε το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου στην 14η θέση του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου με 25 πόντους κι ενώ απομένει μία μόλις «στροφή» από την λήξη του φετινού μαραθωνίου.  

Άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Τριφυλλιακό, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.  

Κι αυτό γιατί ο προσεχής  αντίπαλος προηγείται τριών πόντων (σ.σ. έχει 28 έναντι 25 της Ελπίδας) έχοντας θέσει τους ίδιους ακριβώς στόχους.  

Ο τεχνικός της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης:      

«Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, το οποίο δυσχραίνει υπερβολικά την προσπάθειά μας για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. Τώρα η όλη μας προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι με τον Τριφυλλιακό, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα μας. Αντιμετωπίζουμε ένα συγκρότημα, το οποίο έχει θέσει τους ίδιους στόχους μ΄ εμάς προηγείται τριών πόντων στην βαθμολογία και χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη, προκειμένου να ελπίζουμε βάσιμα για την παραμονή μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων για να προσθέσει:

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Είχαμε τον ΄λεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες και σαφέστατα θα μπορούσαμε να είχαμε αποσπάσει κάτι θετικό. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την διαιτητία των Καλογερόπουλου, Αραβίδη και Βαξαβανέλλη, οι οποίοι ήταν άριστοι και πήγαμε και τους δώσαμε τα συγχαρητήριά μας μετά τη λήξη του αγώνα. Ειλικρινά είχαμε πολύ καιρό να δούμε μία τέτοια διαιτησία»

 

 

Related posts

Τα Πετράλωνα 2-1 εκτός τους Αμπελόκηπους

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10

Δάφνη Π. Φαλήρου:”Δεν προχωράμε σε ένσταση”

abola10