free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τίμησαν την μνήμη Καρασμάνογλου παλαίμαχοι Αγίας Ελεούσας και ΑΕΚ

 

 

Φιλικό στην μνήμη του εκλιπόντα ποδοσφαιριστή έδωσαν οι βετεράνοι της Αγίας Ελεούσας και της ΑΕΚ.

 

Το έντονα ευαισθητοποιημένο και κοινωνικό τους πρόσωπο απέδειξαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Αγίας Ελεούσας και της ΑΕΚ.  

Οι ποδοσφαιρικές δόξες  του παρελθόντος τίμησαν τον εκλιπόντα Κώστας Καρασμάνογλου, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο στα 431 του μόλις χρόνια παραδομένος από τις πληγές του από τροχαίο δυστύχημα, δίνοντα ςφιλικό αγώνα στην μνήμη του στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στα Ριμινίτικα. 

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Καρασμάνογλου λοιπόν τίμησαν οι βετεράνοι άσοι της . Αγίας Ελεούσας, την οποία υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα με το «νούμερο 9» για περίπου 10 χρόνια, όσο και αυτοί της αγαπημένης του ΑΕΚ. Ο Κώστας βέβαια, είχε αγωνιστεί ακόμη και σε Ήφαιστο, Θύελλα Κορυδαλλού, Μοσχάτο, Γλυφάδα, ΑΕ Αιγάλεω και είχε ‘κρεμάσει’ τα παπούτσια του τον Ιούνιο του 2016 στον Αστέρα Κερατσινίου. Η Αγία Ελεούσα βέβαια, ήταν η μεγάλη του αγάπη. Γι΄ αυτό και οι άνθρωποί της, με πρωτοστάτη τον βετεράνο Τάκη Γιαννόπουλο, τον τίμησαν για ακόμη μια φορά.

«Ήταν τιμή μας, αλλά και ηθικό χρέος μας προς τον αλησμόνητο Κώστα, να δώσουμε αυτόν τον αγώνα στη μνήμη του, με τους βετεράνους της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τους βετεράνους της ΑΕΚ για την ανταπόκριση τους σε αυτό το αίτημα μας», μας τόνισε ο  Τάκης Γιαννόπουλος. 

 

Να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη της φιλική αναμέτρησης, οι βετεράνοι της Αγία ςΕλεούσας παρέδωσε ως αναμνηστικό, ένα καμβά διαστάσεων 70Χ50 με τη φωτογραφία του εκλιπόντα στη οικογένειά του και ακόμη ένα, με τα σήματα της Αγίας Ελεούσας και της ΑΕΚ, στους βετεράνους της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, ως ενθύμιο για την ποδοσφαιρική συνάντηση.

 

 

Related posts

Σαν να μην έλειψε ποτέ το Καματερό!

abola10

Δύσκολα η Ηλιούπολη

abola10

Συμμετοχή σε καλοκαιρινό τουρνουά στην Χαλκίδα οι Ακαδημίες του Ρουφ

Abola Team 3