free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

28 παίκτες χρησιμοποιήθηκαν στον νεανικό ΑΟ Βουλιαγμένης που διαθέτει την καλύτερη άμυνα και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον

Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το φετινό πρωτάθλημα για τη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, με τον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης να πετυχαίνει μια αξιοσημείωτη πορεία.

Ο ΑΟΒ στην 34η και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου στις 4.30 μ.μ. την ομάδα του Γ. Παθιακάκη.

Μετά την ήττα με 1-2 από την ομάδα των Καλυβίων, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, ο ΑΟΒ έχει συγκεντρώσει 64 βαθμούς σε 33 αγώνες, με 20 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Αρχικός στόχος της ομάδας για το 2017 ήταν να σχηματιστεί ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο, από παίκτες της περιοχής. Φέτος χρησιμοποιήθηκαν 28 αθλητές και η ομάδα του ΑΟΒ είχε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, τα τμήματα υποδομών αναπτύχθηκαν, αναδεικνύοντας ένα αξιόλογο δυναμικό που προορίζεται να στελεχώσει στο μέλλον την πρώτη ομάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου που ξεχωρίζει και για το ήθος του, οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία και του χρόνου θα αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ: Η Άνοιξη, ο Παθιακάκης και τα Καλύβια. Ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στις ομάδες που έχασαν την κατηγορία: Δόξα Ποντίων, Κουβαρά και Διόνυσο.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον ΑΟ Βουλιαγμένης πιο έμπειρο και πιο δυνατό.

Related posts

Σταμάτα-Παμπαιανικός 0-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η αυριανή (20/3) αγωνιστική δράση

Abola Team

Ενίσχυση με Ερμάρι η Ατλαντίδα

Abola Team 2