29 Μαρτίου, 2024
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Eνημέρωσε επίσημα τις Αρχές ο Εργοτέλης για την ανακοίνωση των Rangers!

Για την ανακοίνωση του Συνδέσμου Οπαδών Ιωνικού Rangers Club, με την οποία, όπως αναφέρει: «Ξεκάθαρα στοχοποιήθηκαν και έμμεσα αλλά σαφέστατα απειλήθηκαν ο Πρόεδρος και η ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα «προειδοποιήθηκαν» άλλες 6 ομάδες του ομίλου μας».

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η διοίκηση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι σήμερα το πρωί ενημέρωσε επίσημα τις αρμόδιες αρχές (Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας) για τη χτεσινή ανακοίνωση του Συνδέσμου Οπαδών Ιωνικού Rangers Club, με την οποία ξεκάθαρα στοχοποιήθηκαν και έμμεσα αλλά σαφέστατα απειλήθηκαν ο Πρόεδρος και η ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα «προειδοποιήθηκαν» άλλες 6 ομάδες του ομίλου μας. Ενημερώσαμε επίσης τις αρχές για διάφορες άλλες καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα, επιφυλασσόμενοι παντός άλλου νόμιμου δικαιώματος μας.

Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του Ιωνικού,  με την οποία σε γενικές γραμμές έχουμε καλές σχέσεις, είναι αντίθετη με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και θα την καταδικάσει ή τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει ότι δεν την υιοθετεί, αντί ο Πρόεδρος του να την επιδοκιμάζει κάνοντας «like» στην ανάρτηση της στη σελίδα των Rangers στο facebook.

Καλούμε όλες τις διοικήσεις αλλά και τους φιλάθλους των ομάδων του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να συμβάλουν στην ομαλή και καθαρή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μακριά από πρακτικές και ακρότητες που δεν έχουν θέση στο ερασιτεχνικό ειδικά ποδόσφαιρο. Ας μην φοβούνται, έχουν πλέον γνώση οι φύλακες…

Από την πλευρά μας, ως ένδειξη καλής θέλησης και προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να προβούμε σε καμία άλλη ανακοίνωση στην οποία θα αναφερόμαστε έμμεσα ή άμεσα στον Ιωνικό (εκτός φυσικά αν υπάρξει πολύ σοβαρός λόγος), τον οποίο σεβόμαστε και εκτιμούμε ως έναν ιστορικό σύλλογο και άξιο αντίπαλο.

Ελπίζουμε μάλιστα να επαληθευτούν οι πληροφορίες που μας μετέφερε πρόσφατα η διοίκηση του Ιωνικού, σύμφωνα με τις οποίες θα ανέβουν τελικά δύο ομάδες από τον όμιλο μας στην Football League, ώστε να επιβραβευτούμε σίγουρα τόσο εμείς όσο και εκείνοι.

Σε κάθε περίπτωση, ας πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος»!