free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Οι παίκτες μου ψάχνουν συνεχώς κίνητρα!»

Στις πτυχές που έχουν οδηγήσει την Κηπούπολη σ’ αυτό το ονειρικό «23Χ23» αναφέρθηκε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

Την εκπληκτική και … ξέφρενη πορεία της η οποία μεταφράζεται σε 23 συνολικά νίκες διεύρυνε η Κηπούπολη με την δύσκολη επικράτησή της σε βάρος της Λαύρας Αργυρούπολης. 

Ένα «τρίποντο» το οποίο όμως δεν κατακτήθηκε καθόλου εύκολα , αφού χρειάστηκε ένα γκολ του Δημήτρη Ζήση στο 90΄, ώστε να χαμογελάσει η νίκη στην πρωταθλήτρια του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής εντυπωσιακής πορείας του συλλόγου Δημήτρης Φιλίππου με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» στάθηκε στην αποφασιστικότητα και το υψηλό κίνητρο διάκρισης, που παρουσιάζουν οι παίκτες του: 

 «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι διαθέτω ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης, ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό τους και προσεγγίσουν με εξαιρετικό τρόπο το κάθε παιχνίδι, που σαφέστατα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. 

 

Χαρακτηρισιτκό παράδειγμα αποτελεί η αναμέτρης με την Λάυρα Αργυρούπολης, όπου δυσκολεύτήκαμε πάρ απολύ από μία πολύ αξιόμαχη ομάδα, η οποία έδινε τον δικό της αγώνα για την εκπλήρωση της απευθείας ανόδου στην Β’ Κατηγορία. Τελικά καταφέραμε έστω και στο 90’ να κερδίσουμε καινα διευρύνουμε το εκπληκτικό απόλυτο 23 νικών. Οι παίκτες μου είναι πάντα στην …τσίτα, ψάχνουν να βρουν συνεχώς κίνητρα» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή της Κηπούπολης, για να προσθέσει: 

 

«Μας τα έχει δώσει όλα… απλόχερα φέτος ο Θεός και φυσικά εμείς συνεχίζουμε απτόητοι τη δουλειά μας, στοχεύοντας να ολοκληρώσουμε την φειτνή ονειρική χρονιά μόνο με νίκες. Η προσοχή μας εστιάζεται στην αναμέτρηση με την Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, όπου θα επιδιώξουμε πέρα από την νίκη να προσθέσουμε ακόμη μία καλή εφμάνιση στο ενεργητικό μας»

Related posts

Νέα εποχή με Κατικαρίδη ο Αστέρας Χαϊδαρίου

“Έκλεισε” Ζαχαρόπουλο ο Φωστήρας Ηλιούπολης!

Ρένος Γιαμπουράς

Πέρα Κλουμπ-Λαρισαϊκός 3-2: Χατ τρικ ο Μουρδουκούτας των νικητών

Abola Team 3