free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Η απόδοσή μας είχε διακυμάνσεις»

 

Στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στον Εθνικό Αστέρα εστίασε ο τενχικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Η εν γένει αντιμετώπιση του ισόπαλου με 1-1 αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, δεδομένης και της αγωνισικτής αποχής των παικτών του ήταν το ζητούμενο για τον Βασίλη Τσιάκαλο.

Ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε στις αυξομειώσεις, που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι:  

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την συνολική εμφάνιση και τον τρόπο που αντιδράσαμε κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Η απόδοσή μας είχε διακυμάνσεις και χάσαμε ένα 45λεπτο λόγω έλλειψης ρυθμού από την μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις,κάτι το οποίο μας φόβιζε πριν το ματς. Από κει και πέρα,μας δυσκόλεψε λίγο ο αγωνιστικός χώρος,διότι παίζαμε σε φυσικό χόρτο. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε.

Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ,σε μια δική μας αδράνεια. 

Καταφέραμε να επιστρέψουμε ψυχολογικά,είχαμε ένα δοκάρι με τον Ναλμπάντη και όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε και την πίεση μας στον αντίπαλο. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην αναμέτρηση με τον Κρόνο Αθηνών, όπου θέλουμε να ολοκληρώσουμε θετικά τη σεζόν, ώστε να πετύχουμε το καλύτεο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακ

 

Επέστρεψε ο Ναλμπάντης στα γήπεδα 

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα Χαϊδαρίου απέναντι στον Εθνικό Αστέρα «σημαδεύτηκε» από μία πολύ σημαντική επανεμφάνιση. Αυτή αφορούσε την επανένταξη του Στέφανου Ναλμπάντη. 

Ο 25χρονος επιθειτκός, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός και πλέον χρόνου, λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού , απέναντι στους Καισαριανιώτες πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους και φάνηκε πανέτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του στο μέλλον, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. 

 

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Δημακόπουλος είχε ραντεβού με την ατυχία, αφού αποχώρησε από τον αγωνιστiκό χώρο με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έπειτα από κλωτσιά που δέχθηκε από αντίπαλο και οι πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις κάνου λόγο για αιμάτωμα, ενώ έχει δημιουργηθεί και μία φλεγμονή στο σημείο, όπου έχει τραυματιστεί.

 

Related posts

«Λάμψη» από Κώτση ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Αστέρας Χαϊδαρίου-Προμηθέας 9-0

Abola Team 3

Στην απόκτηση του νεαρού άσου Σταύρου Αντωνίου από τον Ολυμπιακό Λ. προχώρησε ο Αττικός.

Abola Team 2