free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καλογερόπουλος: «Η χρονιά έκλεισε ιδανικά»

Στις πτυχές της επιτυχημένης πορείας αναφέρθηκε ο αρχιτέκτονας της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

Τον τίτλο του πρωταθλητή του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ κατέκτησε και μαθηματικά πλέον η Αναγέννηση Πετρούπολης χάρη στην εκτός έδρας νίκη της επί του Γκυζιακού με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής. 

Ένας τίτλος, ο οποίος σφραγίστηκε μέσα από πολλές δυσκολίες, αντιξοότητες, με την ιστορική ομάδα να δείχνει χαρακτήρα πυγμή και πάθος και να φτάνει στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ.

 Ο αρχιτέκτονας της φετινής ανόδου, ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Σάκης Καλογερόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» στάθηκε στις πτυχές που έστεψαν την ομάδα του πρωταθλήτρια: 

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχαριστημένοι τόσο για την άνοδο, όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η χρονιά έκλεισε ιδανικά για εμάς, αφού εμφανίσαμε όλα εκείνα τα στοιχεία, που μας χαρακτηρίζουν. Δείξαμε πάθος, ψυχή, ενώ βγάλαμε αρκετό ταλέντο από τους νεαρούς παίκτες που στελεχώνουν το ρόστερ μας και όλα αυτά τα στοιχεία μας κάνουν αρκετά αισιόδοξους για το μέλλον» ήταν η αρχική χαρακτηριστική τοποθέτηση του προπονητή της Αναγέννσης Πετρούπολης, για να προσθέτει αναφερόμενος στις σκέψεις και προτεραιότητές του για την επόμενη απαιτητική σεζόν: 

 

«Πλέον η προσοχή μας εστιάζεται στην χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, η οποία προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θα δουλέψουμε αρκετά στοχευμένα και θα βάλουμε τις βάσεις, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα προσβλέπει στην άνετη παραμονή του»

 

Related posts

Άρης Καλαμακίου-Δάσος Χαϊδαρίου 1-0

Abola Team 3

Πετρίδης: «Να θέσουμε τις βάσεις για του χρόνου!»

Χλοψιούδης: «Κλειδί αποδείχθηκε το γρήγορο γκολ!»