free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Θα στηριχθούμε σε δικά μας παιδιά»

Τις προτεραιότητες που αφορούν την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν εξωτερίκευσε ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

  

 

Η χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης πειρόδου αποτελεί το …προαπαιτούμενο για τους ιθύνοντες της Κορωνίδας.  

Το γεγονός ότι η ιστορική ομάδα των βορείων προαστίων έχει εγκαταλείψει εδώ και αρκετό διάστημα κάθε ελπίδα παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, παρέχει στον τεχνικό Γιάννη Καπράλο τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιριστές, που προέρχονται απο τα πλούσια τμήματα υποδομής, ώστε να κάνει μία αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού.  

Σενάριο πουτ επαναλήφθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Άρη Χολαργού, όπου η Κορωνίδα εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα με 2-0.  

Ενδεικτικές των προθέσεων είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου στο «Abola.gr»: 

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί εξ’ ολοκλήρου σητν ομάδ απου θα δημιουργήσουμε την επόμενη σεζόν. Το στοιχείο, που πρωτίστως μας ενδιαφέρει, είναι να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών του σωματείου μας και να τους δίνουμε ευκαιρίες να παρουσιάσουν το ταλέντο τους. Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες με τις συμμετοχές τους σε παιχνίδια απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες . Απέκτησαν παραστάσεις που θα τους φανούν αρκετά χρήσιμες στη συνέχεια της καριέρας τους, ενώ και η ομάδα προβλέπεται να βοηθηθεί σε σημαντικό βαθμό από τη δική τους αξιόλογη παρουσία. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η ομάδα της επόμενης περιόδου να στηριχθεί σε δικά της παιδιά, που θα έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης»

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση σαν τελικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

‘’Πνίξανε’’ τον Ποσειδώνα τα Μελίσσια

Γιάννης Μελίτας

Σομπότοβιτς: «Ευχαριστημένος μόνο από την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος