free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Έγινε ματς γιορτή!»

 

Στην εκπληκτική εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Μεγάλες πιένες γνώρισε το περασμένο Σάββατο το γήπεδο της Αλεπότρυπας, με αφορμή το ντέρμπι κορυφής του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Γκυζιακό και την Αναγέννηση Πετρούπολης. 

Κι αυτό διότι 3.000 φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας απόλαυσαν ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, αντάξιο της ποιότητας και της δυναμικής των δύο μονομάχων, οι οποίοι έχουν ήδη σφραγίσει την άνοδό τους στην Β’ Κατηγορία. 

Το τελικό 0-1 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού κατά γενική ομολογία ο Γκυζιακός δημιούργησε κι έχασε πάνω από δέκα ευκαιρίες να πάρει την νίκη. 

Στην ομάδα της Κυψέλης, ωστόσο, το τελικό σκορ είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, δεδομένου ότι έχουν ήδη επισφραγήσει τον αντικειμενικό στόχο της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ, ενώ η εν γένει παρουσία της ομάδας άφησε όλους απόλυτα ευχαριστημένους: 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «»Abola.gr»: 

«Στο ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Πετρούπολης λειτούργης εο άγραφο νόμος του ποδοσφαίρου! Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον αγώνα, δημιουργήσαμε και χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες να πετύχουμε αρκετά γκολ, δεν τα καταφέραμε όμως, αφού η τύχη δεν ήταη με το μέρος μας. Αντίθετα, στην μοναδική επικίνδυνη επίσκεψη της αντιπάλου, δεχθήκαμε το γκολ, που έμελλε να κρίνει τη αναμέτρηση. Δεν πειράζει, όμως, έχουμε ήδη τσεκάρει το εισιτήριο της άμεσης επανόδου στην Β’ Κταηγορία και αυτό είναι που μετράει» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα των «οράνιε», για να προσθέσει: 

«Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας, το οποίο ευτύχησαν να παρακολουθήσουν 3.000 φίλοι του ποδοσφαίρου κι οπαδοί μας, οι οποίοι μας χειροκρότησαν πολύ θερμά τόσο για την εμφάνισή μας, όσο πολύ περισσότερο για την εκπλήρωση της ανόδου, αλλά και τις χαρές που τους χαρίσαμε φέτος».

 

 

 

 

 

Related posts

Πήρε Βούλγαρη ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

ΠΟΨ-Διαγόρας Αιγάλεω 4-2

Abola Team 3