free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί με το Παλαιό Φάληρο»

 

Την ικανοποίησή του από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους πρωταθλητές εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Τις φετινές καλές του εμφανίσεις συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Ζωγράφου και απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.  

Η εντός έδρας ήττα με 1-3 που γνώριναν οι «κυανέρυθροι» από την πρωταθλήτρια του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ δεν μπορεί να «μηδενίσει» την αξιέπαινη προσπάθεια, που κατέβαλαν οι κατά συντριπτική πλειοψηφία νεαροί ποδοσφαιριστές του που χρησιμοποιήθηκαν, η οποία ήταν συγκινητική. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς στο «Αbola.gr»

 «Παλέψαμε όσο μπορούσαμε κόντρα στον πρωταθλητή του ομίλου μας το Παλαιό Φάληρο, Παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε με πολλούς νεαρούς παίκτε, που προέρχονται από τις υποδομές μας, παρουσιάσαμε αρκετά θετική εικόνα και φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί. Παρά τα δύο γρήγορα τέρματα που δεχθήκαμε, βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε, μειώσαμε το σκορ κι εν συνεχεία χάσαμε τουλάχιστον άλλες δύο – τρεις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, δεχθήκαμε κι ένα τρίτο γκολ κια έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η εμφάνισή μας, όμως ήταν πάρα πολύ καλή κι ελπιδοφόρα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πέτρου Σομπότοβιτς, για να προσθέσει: 

 

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Κορωνίδα, όπου θα πάμε να ολοκληρώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή σεζόν και να συνεχίσουμε τις θετικές μας εμφανίσεις»

Related posts

Βλάχος: «Ματς γιορτή με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

«Έκλεισε» Μπάλλα για τα μετόπισθεν ο Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

Όλα καλά με τον Βασιλόπουλο