free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Έχουμε κάνει υπέρβαση!»

 

Τον ενθουσιασμό του από την συνολική πορεία της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

Με αρκετά θετικό πρόσημο ολοκληρώνει η Κοψαχείλα τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.  

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων στο συντριπτικά μεγαλύτερο «κομμάτι» της περιόδου, ανέδειξε πτυχές του πλούσιου ταλέντου, το οποίο ξεχειλίζει στο υπάρχον ρόστε ρκια παρά τις πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες, κατάφερε να δείξει χαραξκτήρα και να πετύχει μία άνετη παραμονή.  

Ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης, μιλώντας στο «Αθλητικό Πνεύμα», είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενςο για τα όσα έχει καταφέρει φέτος η ομάδα του: 

«Η φετινή σεζόν μας βρήκε αντιμέτωπους με πάρα πολλές και σημαντικές δυσκολίες. Κόντρα όμως στα σημαντικά προβλήματα με απουσίες που είχαμε να αντιπαρέλθουμε, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πετύχουμε μία άνετη παραμονή, την οποία συνδυάσαμε με όμορφο ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Κοψαχείλας, για να προσθέσει: 

 

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητήριων, για τα όσα έχουν καταφέρει φέτος. Έχουμε κάνει υπέρβαση και σίγουρα έχουμε κερδίσιε πάρα πολλά. Αυτό, που όλοι μας επιθυμούμε, είναι να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη σεζόν απέναντι στους Αμπελόκηπους και κατόπιν θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη περίοδο»

 

 

 

Related posts

Νίκησε η Τερψιθέα

Βασίλης Θεόκλητος

Μαντζούνης: «Φαβορί ο Άγιος Δημήτριος, αλλά θα παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Ο στόχος επετεύχθη»

Kώστας Παλαιολόγος