free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Ήταν μία εξαιρετική σεζόν!»

Τον ενθουσιασμό του για την συνολική εικόνα των παικτών του φανέρωε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

 Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο  Ήφαιστος Περιστερίου  απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών, τον οποίο συνέτριψε εκτός έδρας με το εμφατικό 4-1 και ολοκλήρωσε με τον ιδανικόερο τρόπο μία εκπληκτική σεζόν. 

Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους με παίκτες που προέρχονταν από  τα πλούσια τμήματα υποδομών τους απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο,.ολοκληρώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την γενικότερη πορεάι, αλλά και το εκπληκτικό ποδόσφαιρο, που απέδωσε η ομάδα του στη διάρκεια της σεζόν που μας αποχαιρετά: 

«Ολοκληρώσαμε με τον ιδναικότερο τρόπο μία εξαιρετική σεζόν. Απέναντις τον Θρίαμβο Αθηνών δείξαμε πολλές από τις αρετές,που μα ςχαρακτηρείζουν, παρά το γεογνός ότι είχαμε βασικούς επτά παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας, ενώ τελειώσαμε την αναμέτρηση με οκτώ πιτσιρικάδες, οι οποίοι παρουσιάζουν πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία και δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει. Τελειώσαμε τη χρονιά καταλαμβάνοντας την ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση, ενώ είχαμε να επιδείξουμε εξαιρετικές επιδόσεις και σε ό,τι αφορά τα στατιστικά στοιχεία της Α’ Κατηγορίας. 

Είχαμε να επιδείξουμε την δεύτερη καλύτεη επίθεση του ομίλου , αλλά και τον πρώτο σκόρερ, τον Γιώργο Μπότη, που έφτασε τα 19 τέρματα. Κι όλα αυτά τη στιγμή, όπου μεσούσης της σεζόν κι αναφέρομαι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είχαμε κι ορισμένες πολύ σημαντικές αποχωρήσεις παικτών» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή, για να συμπληρώσει: 

«Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα πετύχαμε φέτος. Η ομάδα μας δείχνει ότι διαθέτει αξιοζήλευτο υλικό και πολλούς τααλντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και αναδεικνπυουν την ποιότητα της δουλειάς, που γίνεται. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τόσο τη διοίκηση που βρέθηκε κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνισιτκής περιόδου, αλλά και τους πιστούς μας οπαδούς, που μας ακολούθησαν παντού»

Related posts

Άνετο 5-1 το Ρουφ επί της Αγ. Ελεούσας

Abola Team 3

Έβαλε Μαλλιαρίτση κάτω από τα δοκάρια η Αγία Παρασκευή

Σταμπουλίδης: «Δείξαμε χαρακτήρα και σφυγμό!»

Kώστας Παλαιολόγος