free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Ματς γιορτή με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν όλοι στoν Απόλλωνα Χαλανδρίου  το ντέμρπι με τους «ερυθρόλευκους» αναφέρθηκε ο Χρήστος Βλάχος.

 

 

Τα …ρέστα του για τγην εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία καλείται να παίξει ο Απόλλων Χαλανδρίου στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. 

Η εκτός έδρας νίκη, την οποία πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» κόντρα στον Άτταλο με 2-0 τους επέτρεψε να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου. Πλέον το συγκρότημα του Χαλανδρίου υπολείπεται δύο πόντων των «ερυθρόλευκων» (σ.σ. 60 έναντι 62 πόντων) και πλέον έχουν την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσουν στο … νήμα τους αντιπάλους τους. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής εξαιρετικής πορείας του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τα όσα έχου καταφέρει φέτος οι ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να υπερτονίσι ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων έχει αποκτήσει εορταστικό χαρακτήρα.  

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για τα όσα έχεi πετύχει η ομάδα μας στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Εδώ που φτάσαμε πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου, ωστόσο, αυτό, που θα ήθελα να σημειώσω είναιότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, που θα προκύψει, η όλη μας πορεία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη» ήταν το αρχικό σχόλιο του πορπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, για να προσθέσει: 

 

Το ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας και με το συγκεκριμένο πνεύμα θα το προσεγγίσουμε. Σαφέστατα, φαβοιρί για το συγκειρένο παιχνίδι είναι η ομάδα των Λιοσίων, η οποία από την αρχή της σεζόν διέθετε την ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε με σκοπό να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς, όπου θα χρειαστεί και ο παράγοντας τύχη. Ευελπιστούμε να μας χαμογελάσει.»

 

Related posts

Βλάχος: «Nιώθουμε σαν να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές!»

Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος