free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακουλέας: «Τους ευχαριστώ όλους γι’ αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια!»

Στην πρωτοβουλία να ευχαριστήσει όλους στον Φωστήρα Ηλιούπολης για τις στιγμές που έζησε τα τρία χρόνια, όπου εργάστηκε, προχώρησε ο τεχνικός Παύλος Κυριακουλέας.  

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα Ηλιούπολης αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Παύλος Κυριακουλέας. 

Προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον έμπειρο προπονητή να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό  έργο που παρουσίασε στο πέρασμα της τελευταίας τριετίας όταν και ηγήθηκε των τυχών του φιλόδοξου συλλόγου των ανατολκών προαστίων. 

Ο Παύλος Κυριακουλέας άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr» και φρόντισε να ευχαριστήσει όλους με τους οποίους είχε αρμονική συνεργασία αυτά τα τρία χρόνια των επιτυχιών:

 «Λόγοι προσωπικοί δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω στο τιμόνι του Φωστήρα Ηλιούπολης, από τον οποίο αποχωρώ σαν φίλος! Έχω να θυμάμαι πάρα πολλά από την θητεία μου σε αυτή την ομάδα. Μαζί πετύχαμε πολλά σημαντικά επιτεύγματα. Πραγματοποιήσαμε τις καλύτερες πορείες του σωματείου στην Α’ Κατηγορία κι εκτιμώ ότι αποδώσαμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να συμπληρώσει: 

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω ολόψυχα όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σπύρο Ασωνίτη για την συμπαράστασή του σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαζόταν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Τους ευχαριστώ όλους γι’ αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια». 

Ερωτηθείς για το μέλλον του ο Παύλος Κυριακουλέας υπογράμμισε: 

 

«Ήδη μελετάω με ιφδιαίτερη προσοχή όλες τις δυνατές περιπτώσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα, μέχρι να αποφασίσω για τον επόμενο σταθμό της προπονητικής μου διαδρομής».

 

Related posts

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Επιστροφή στις νίκες για Άρη Πετρούπολης

abola10