free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τα Πετράλωνα έδωσε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

  

   

Αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους, ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, παρουσιάζονται όλοι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. 

Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό πλασσάρισμα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο  όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ενόψει του επερχόμενου μπαράζ ανόδου κόντρα στην Τερψιθέα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν.  

Απαραίτητη προυπόθεση, όμως αποτελεί η ομάδα να αποδράσει με το «τρίποντο» στις αποσκευές της από τη έδρα των Πετραλώνων, που θα γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο.

Εγχείρημα τρομερά δύσκολο, ειδικά από την στιγμή, κατά την οποία οι «κυανέρυθροι» αγνοούν την ήττα από τις 287 του περασμένου Νοέμβρη.

 Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να αναδείξει την δίψα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Θύελλας Αγίου Δημητρίου για την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Α’ Κατηγορία:  

««Η προσοχή μας όλη έχει στραφεί στο παιχνίδι του Σαββάτου  με τα Πετράλωνα, Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιπαρέλθουμε, ειδικά από την στιγμή, όπου αντιμετωπίζουμε    μία ομάδα, όπως είναι τα Πετράλωνα, η οποια πανάξια κατέκτησε το τρόπαιο του πρωταθλητή . Παίζουμε στην έδρα της, ενώ έχει να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο αήττητο σερί από τις 27 Νοεμβρίου και αυτό το στοιχείο, εκτιμω ότι από μόνο του αναδεικνύει τον βαθμό δυσκολίας του έργου μας» ήταν το αριχκό σχόλιο του αρχιτέκτονα των φετινών επιτυχιών της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει: 

«Θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τιην νίκη, η οποία θα αποτελέσει την καλύτερη επιβράβευση των κόπων μας και θα μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση ενόψει του επερχόμενου μπαράζ ανόδου με την Τερψιθέα. Στα θετικά συγκαταλέγεται επίσης το γεογνός ότι και η δική μας η ομάδα έχιε να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο αήττητο σερί 13 αναμετρήσεων. Κατόπιν θα στρέψουμε εξ’ ολοκλήρου την προσοχή μας στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο την Τερψιθέα»

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Καμία δικαιολογία, όλοι στο γήπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

«Χτύπησε» ξανά ο Δούρειος!

abola10