free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν»

Το στίγμα του για την επόμενη περίοδο έδωσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο την δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να στοχεύσει πολύ υψηλότερα την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν στον Μικρασιατικό τον προγραμματισμό τους ενόψει της καινούριας σεζόν.  

Άπαντες στον σύλλογο έχουν κρατήσει στην μνήμη τους την όλη πορία που έχουν διαγράψει στην διάρκεια της φετιής σεζόν που μας αποχαιρετά, «κρατούν» τα θετικά στοιχεία και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα όσα χρειάζεται να γίνουν στο άμεσο μέλλον, ώστε η ομάδα να στοχεύσει πολύ υψηλότερα και να ανοίξει νέες προοπτικές! 

Άκρως ενδεικτικές, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Σταμπουλίδη στο «Αbola.gr»: 

«Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν κάπως μεταβατική για την ομάδα μας. Ήδη το μυαλό και η όλη μας προσοχή, έχουν στραφεί στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, όπου σποσκοπούμε στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα πληροί τις προδιαγραφές να στοχεύσει πολύ ψηλότερα. Με παιδιά αξιόλογα, που θα προέρχονται από τις υποδομές μας, αλλά και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους ήδη εξετάζουμε ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Μικρασιατικού, για να προσθέσει: 

«Θα συνεχίσουμε τις δυνατές προπονήσεις και τα φιλικά μέχρι τις 15 Ιουνίου, ώστε να γίνει η πλεον ενδεδειγμένη αξιολόγηση του υπάρχοντος τελικού και οι απαιτούμενες δοκιμές παικτών».

 Ισόπαλος 1-1 των Σουρμένων αναδείχθηκε σε φιλικό παιχνίδι ο Μικρασιατικός με την τεχνική ηγεσία να επιδίδεται σε πολλές δοκιμές. Επίσης στον σύλλογο, είναι σε αναζήτηση αντιπάλων για την διεξαγωγή δύο δυνατών φιλικών την επόμενη εβδομάδα

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσαν τα Πετράλωνα με τον Λεωνίδα Σμυρνή

Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος Θεοδοσιάδης από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Team 3

Ασημάκης Κώστας (ΓΣ Αργυρούπολης): “Ανάλογη συνέχεια”

abola10