free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ στους Νέους ο Αχαρναϊκός

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, η ομάδα Νέων του Μενιδίου  επικράτησε 3-1 του ΑΟ Παιανίας και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

 

 

Ο Αχαρναϊκός αποτελεί τον Κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ στους Νέους για το 2017!  

Η ομάδα του Μενιδίου με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατέβαλε την σθεναρή αντίσταση του Α.Ο. Παιανίας με 3-1 στον τελικό της Βάρης και πανηγύρισε δικαιότατα την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. 

Ο Α.Ο. Παιανίας ερυτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10’ με εκπληκτικό σούτ – βολέ του Γιώργου Πίτσιου. 

Ο Αχαρναϊκός αντέδρασε σχεδόν αμέσως, αλλά το πλασέ του Δέδε στο 11’ «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι του Αντωνίου. Η ομάδα της Παιανίας στο 45’ λίγο έλειψε να ζευγαρώσει τα τέρματά της, όμως η κεφαλιά του Ανδρέου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ντονά. 

Η είσοδος του Τσαλούχου «γέμισε» το κέντρο του Αχαρναϊκού, ο οποίος ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων κι ευτύχησε μέσα σ’ ένα εξάλεπτο (60’-66’) να πετύχει τρία γκολ φτάνοντας με επιβλητικό τρόπο στην κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Αρχικά στο 60’ κι έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του κυριακίδη, ο προωθημένος Τσαλούχος με κοντινή κεφαλια΄ισοφάρισε, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα του τελικού. 

Η γρήγορη ισοφάριση απελευθέρωσε τους «πράσινους», οι οποίοι στο 62’προσπέρασαν στο σκορ με ωραίο πλασέ του Μπούκη, για να έρθει ο ίδιος στο 66’ να ανεβάσει τον προσωπικό του λογαριασμό με υπέροχη ατομική ενέργεια και ουσιαστικά να χαρίσιε στην ομάδα του το βαρύτιμο τρόπαιο!  

Καλή η διαιτησία του Φουστέρη.

 

ΑΟ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Αντωνίου, Σιώτος, Σταμπουλής, Βασίλι, Γκάνι, Βουρδούνης, Αδάνι (86’ Παπασπύρος), Κουτσοπίνας, Ανδρέου (86’ Κάλι), Πίτσιος Γ., Αλσάι (69’ Πίτσιος Ι.).

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ; Ντονάς (88’ Καλλιμάγειρος), Πλαβούκος, Κολουπάτσος, Ζαχάρος, Καραγιαννίδης Μ. (88’ Σταμάτης), Μουστάκας (88’ Καραμήτσος), Καμπάνταης, Μπούκης (86’ Σαρηγιαννίδης),  Δέδες (Καραγιαννίδης Β.), Κυριακίδης (74’ Καζαντζίδης), Τέγος (51’ Τσαλούχος).

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Η ΕΠΣΑΝΑ για τα πληρεξούσια της Τακτικής Συνέλευσης

Abola Team 3

Ο ΑΟ Άνοιξης συγχαίρει Θύελλα Ραφήνας και Κηφισιά για την κατάκτηση του Κυπέλλου σε ΕΠΣΑΝΑ και ΕΠΣΑ

Abola Team 3