free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λάλα: «Κρατώ όλες τις ευχάριστες στιγμές!»

 

Τον ενθουσιασμό του από τα όσα έζησε φέτος με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης, εξέφρασε ο Γιόβαν Λάλα.

 

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Άρης Πετρούπολης τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας επικρατώντας της αξιόμαχης Ηλιούπολης με 3-0. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο δημοφιλές και φιλόδοξο σωματείο να τερματίσει στην ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση του ομίλου με 47 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο Γιόβαν Λάλα ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που έχουν να επιδείξουν φέτος ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία. Ο έμπειρος μεσσοαμυντικός, ο οποίος ήρθε στον Άρη Πετρούπολης το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Πειραιά, αποδείχθηκε «λίρα εκατό», αφού με τις εξαίσιες εμφανίσεις του αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της φετινής αξιομνημόνευτης πορείας του συλλόγου. 

Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ, όπου έχασε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό από τον μετέπειτα πρωταθλητή του πρώτου  ομίλου της Α’ Κατηγορίας Χαραυγιακό.  

Ερωτηθείς για το τί «κρατάει» από τη φετινή παρθενική του σεζόν στον Άρη Πετρούπολης, ο Γιόβαλ Λάλα τόνισε: 

 

«Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος για όλα τα όσα έζησα στον Άρη Πετρούπολης,. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ενεργό μέλος της ομάδας και είμαι πολύ ευτυχής,για το γεγονός ότι από την πλευρά μου πρόσφερα όσο περισσότερο μπορούσα, ώστε η ομάδα μου να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Κρατώ όλες τις ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε φέτος και με τις εμφανίσεις μας αποδείξαμε ότι διαθέτουμε μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας. Αυτό που προέχει πλέον, είναι η φετινή εξαιρετική πορεία μας να αποτελέσει το εφαλτήριο για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Related posts

Παρελθόν και ο Αρζένης από το Αιγάλεω!

Abola Team 3

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής ο Ζουμπατόπουλος στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Kώστας Παλαιολόγος