free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Κεραμεικός 5-1 στην φιέστα ανόδου και πρωταθλήματος τον Ιπποκράτη-Οι παίκτες του Μανώλη Θεμέλη αφιέρωσαν τη νίκη και όλα τα γκολ στον άτυχο συμπαίκτης τους Σεϊτανιώτη

Σε ρυθμό ρελαντί και παρά την αφόρητη ζέστη ο Κεραμεικός γιόρτασε την φιέστα ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με σκορ 5-1 επί του Ιπποκράτη στο γήπεδο Ρουφ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή του Κεραμεικού Αλεξανδρου Σεϊτανιώτη που έφυγε από την ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο στις Σέρρες ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η μητέρα του ποδοσφαιριστή. Για το λόγο αυτό οι συμπαίκτες του Σεϊτανιώτη στην ομάδα του Κεραμεικού του αφιέρωσαν την εντυπωσιακή αυτή νίκη στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Στο 13′ ο Γιάνκολο με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ το 1-0. Στο 26′ ο Σταύρος Κάτρης που ξεκίνησε από το κέντρο με σόλο έκανε το 2-0. Στο 32′ ο νεαρός Ντέκα με μακρινό θεαματικό ψηλοκρεμαστό σουτ το 3-0 για την ομάδα του Μανώλη Θεμέλη. Στο 40′ ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Μάνθος Φαλάγγας με σουτ και μετά από έξοχο συνδυασμό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 41′ ο Καψάσκης εκτέλεσε πέναλτι για τον Ιπποκράτη αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Πάλι ο ασυγκράτητος Φαλάγγας που έφθασε τα 23 γκολ με μακρινό σουτ έκανε το 5-0 για το Κεραμεικό στο 44′. Στο 54′ ο Χαλιλάϊ με εντυπωσιακή ενέργεια και πλασέ μείωσε σε 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 63′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σύτη του Κεραμεικού. Στην ουσία ο Κεραμεικός παρά την αφόρητη ζέστη χόρευε ποδοσφαιρικά μέσα στο γήπεδο υπό τους ήχους της μπάντας που υπήρχε στην εξέδρα και παιάνιζε διάφορα γνωστά άσματα. Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Παναγιωτακόπουλος, Κλουκιώτης. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τεπελένας, Γιάνκολο(59′ λ.τ. Σύτη), Τζουγανάτος, Μαρ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Ζαφειράκος, Σταυρ. Κάτρης(52′ Μ. Κολάγκι), Καψάλης, Ντέκα, Πετούα(49′ Νιτσιός), Φαλάγγας. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ηρ. Παπαδόπουλος, Δαβιλάς(46′ Κάπας), Παπαγεωργίου(46′ Καλογεράς), Μίχος, Τσιρίκας, Στάμος, Παναγιωτακόπουλος(46′ Β. Παπαδόπουλος), Καψάσκης, Πατσέλης, Χαλιλάί, Δημητρακόπουλος.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Βοτσαΐτης: Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Abola Team

Θεοδώρου: «Να αποκτήσουμε κίνητρα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team