free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Άριστη διαιτησία ο Δ. Γκούγκαρης στο Παμπαιανικός-Κουβαράς 3-1

Άριστη ήταν η διαιτησία του γνωστού ρέφερι Δημήτρη Γκούγκαρη όπως και οι βοηθών του Αλέξανδρου Μακρή και Νίκου Περασμάκη που είχαν σωστές υποδείξεις, στο τελευταίο ματς για την Β’ ΕΠΣΑ στην φετινή σεζόν όπου ο Παμπαιανικός νίκησε με σκορ 3-1 τον Κουβαρά που υποβιβάστηκε στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.

Εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι παίκτες του Κώστα Καραβίδα και με όμορφη ενέργεια του Σταμάτη προηγήθηκαν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παμπαιανικός ήταν νωχελικός και το 0-1 δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα για τον Κουβαρά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παμπαιανικός μπήκε με γκολ απο τα αποδυτήρια και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να χάσουν το προβάδισμά τους, μόλις στο 46′, όταν ο Κατσικώστας βρήκε δίχτυα με όμορφη κεφαλιά. Το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες, με το «μομέντουμ» του αγώνα να… αλλάζει χέρια και να πηγαίνει σε αυτά των γηπεδούχων. Έτσι στο 65′, πραγματοποιήθηκε η ολική ανατροπή για τον Παμπαιανικό με σκορερ τον Πρισίλτο, ενώ στο 85′ ο Κατσικώστας κέρδισε πέναλντι (το πρώτο στην χρονιά, όπως ενημερωθήκαμε από τους ιθύνοντες του Παμπαιανικού!) και με εύστοχη εκτέλεση ο Τσιγάρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στην 14η θέση τερμάτισε ο Παμπαιανικός, ενώ στην 17η τερμάτισε ο Κουβαράς, που υποβιβάστηκε στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.

ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Στεργίου, Λάβδας, Χατζής, Φράγκου, Παπασωτήρου(86′ Παρθένης), Γκόμπλιας, Λάγός, Δημητρούλας(75′ Δούβος), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς(69′ Μυρτάϊ).

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Χατζής, Λιάπης, Σύρος,Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Νικολακόπουλος, Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος.

Related posts

Ενίσχυση με Μαντζαβελάκη για Θησέα

Abola Newsroom

Α.Ο. Σαρωνικού Αναβύσσου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξανδρο Καπουράνη.

Ρένος Γιαμπουράς

Πρόκριση με ανατροπή η Αστυπάλαια Κορυδαλλού VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς