free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κάτσικας: «Δουλεύουμε ήδη για την επόμενη σεζόν»

Στις προτεταιότητες που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας που θα παρουσιαστεί την νέα χρονιά αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Μιχάκης Κάτσικας.

 

 

Σηκώνουν … μανίκια στην Αγία Παρασκευή με φόντο τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.  

Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε η «Σάντα» στον φετινό «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ δίνει ώθηση στους ιθύνοντες του σωματείου των βορείων προαστίων για ένα ακόμη καλύτερο και πιο ευοίωνο μέλλον. 

Οι δηλώσεις του προπονητή Μιχάλη Κάτσικα στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδιεκτικές τνω προθέσεων όλων: 

«Δουλεύουμε ήδη για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Ξεκάθαρος στόχος μα είναι να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ενώ παράλληλα, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε όσο περισσότερα και καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. Σε αυτό το πλαίσιο σκοπεύουμε α δώσουμε μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων, όπου θα γίνει μία αξιολ΄γηης υλικού, ενώ παράλληλα θα εξετάσουμε κι ορισμένες περιπτώσεις παικτών που θέλουν να δοκιμαστούν». 

 

Φιλικό με αντίπαλο τον Θησέα Νέας Μάκρης θα δώσει η Αγία Παρασκευή το απόγευμα της Τετάρτης (6:30) σ’ ένα τεστ, όπου ο Μιχάλης Κάτσικας ενδέχεται να προβεί σε πολλές δοκιμές.

 

 

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για τον «Φονέα»

Ρένος Γιαμπουράς

Στα … χασομέρια (93′) έσωσε την παρτίδα η Διάνα Ηλιούπολης (1-1)

Abola Team

Παπαϊώαννου: “Αυτός φταίει!”

Abola Team