free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Όταν οι άλλοι έπεφταν, εμείς συνεχίζαμε!»

 

Στους τομείς, που ώθησαν το Καλαμάκι στην εκπλήρωση του στόχου της παρμαονής αναφέρθηκε ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς.

 

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον όλοι στο Καλαμάκι κι απόλυτα δικαιολογημένα, μετά την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της απευθείας παραμονής στον τρίτο συγκλονιστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Η εμφατική νίκη με 3-0 επί του Α.Ο Ιλίου σηματοδότησε την τέταρτη νίκη, που χρειάστηκαν οι «κυανόλευκοι» στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να πραγματοποιήσουν τον στόχο της σωτηρίας! Ένα επίτευγμα το οποίο σε αυτές τις αγωνιστικές κόντρα σε ΠΑΣ Γαλάτσι (0-1), Άφοβο (7-0), Πανθησειακό (0-3) και Α./Ο. Ιλίου (3-0) βρήκε τους «κυανόλευκους» να πανηγυρίσουν την σωτηρία τους έχοντας να επιδείξουν ένα εκπληκτικόσυντελεστή τερμάτων 14-0! Ο αρχιτέκτονας της επίτευξης της παραμονής Νίκος Μανωλάς με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για όλα όσα κατάφεραν: 

«Πετύχαμε έναν  άθλο! Καταφέραμε, κάτι, το οποίο για πολλούς φάνταζε ως ανεκπλήρωτο όνειρο λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε και ειλικρινά αισθανόμαστε πάρα πολύτ ευτυχείς και απόλυτα δικαιωμένοι για τις προσπάθειές μας! Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα έχουν πετύχει και ιδιαίτερα μέσα σε μία πολύ δύσκολη σεζόν, όπου δοκιμαστήκαμε από πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Ειδικά σε κάτι παιχνίδια, όπου χάσαμε βαθμούς δεχόμενοι τέρματα μεταξύ 90ου και 94ου λεπτού» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μανωλά, για να προσθέσει: 

 

«Η ομάδα μας απέδειξε ότι διαθέτει λαμπρό μέλλον. Κι αυτό διότι πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει έχοντας στο ρόστερ μας παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας. Τουλάχιστον έξι παίκτες από την εφηβική ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής και με την παρουσία τους έγιναν άντρες παίρνοντας μέρος σε παιχνίδια ειδικών καταστάσεων, όπως ήταν αυτά των τελευταίων αγωνιστικών, όπου μόνο με νίκες μέναμε ζωντανοί. Όταν όμως οι άλλοι έπεφταν, εμείς συνεχίζαμε και μέναμε ολοζώντανοι»

 

Related posts

Στην Ακαδημία της Αγίας Ελεούσας ο Βασίλης Τρίχος

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10