free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ακριτίδης: «Μας τιμάει η πρόσκληση του Αιγάλεω»

 

Ως τεράστια τιμή για την ομάδα του θεωρεί ο τεχνικός των Κυπελλούχων ΕΠΣΑ Σουρμένων Νίκος Ακριτίδης την πρόσκληση του Αιγάλεω στο πλαίσιο της φιέστας ανόδου.

 

 

 

Την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους μέχρι ενός σημείου προβλέπεται να έχουν τα Σούρμενα στο επερχόμενο φιλικό, που θα γίνεις το γήπεδο του Αιγάλεω την προσεχή Κυριακή, όπου η ομώνυμη ομάδα θα γιορτάσει την επάνοδό της στην Γ’ Εθνική. 

Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΑ δέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την … πρόσκληση από πλευράς «κυανόλeυκων» για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού, στο πλαίσιο του οποίου η ομάαδα των δυτικών προαστίων θα κάνει την φιέστα της για την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Football League 2. 

Οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Ακριτίδη είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Μας τιμάει ιδιαίτερα η πρόσκληση του Αιγάλεω να επιλέξει τη δική μας ομάδα για την φιέστα ανόδου της στην Γ’ Εθνική. Θα ήθελα από την πλευρά μου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το σπουδαίο τους επίτευγμα. Προφανώς οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να δώσουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ένα είδος άτυπου αγώνα Σούπερ Καπ, ειδικά από την στιγμή κατά την οποία κατακτήσαμε το Κύπελλο ΕΠΣΑ. Στο συγκεκριμένο τεστ θα δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μου  οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν και να χαρούν την κάθε στιγμή». 

 

Όσον αφορά την χάραξη του σχεδιαμσού της επόμενης πειόδου, στα Σούρμενα έχουν αποφασίσιε να συνεχίσουν την σειρά των φιλικών αναμετρήσεων, αλλά ακι των προπονήσεων συντήρησης μέχρι το διάστημα 16-17 Ιουνίου όπου και θα δοθεί το βάρος αξιοποίησης παικτών που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα.

 

Related posts

Έβαλε Τζήμα στην «μηχανή» της η Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Να μπούμε στο κυνήγι των πρώτων θέσεων!»

Kώστας Παλαιολόγος