free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Δημιουργούμε ομάδα με όραμα»

Τη φιλοσοφία που θα διέπει την Κορωνίδα από την επόμενη σεζόν ανέλυσε ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος.

 

 

Η ολοκλήρωση της φετινής περιόδου μπορεί να βρήκε την Κορωνίδα να γνωρίζει τον υποβιβασμό στην Γ’ ΕΠΣΑ, ωστόσο, οι προοπτικές που  χαράσσονται αφήνουν υποσχέσεις για ένα πολύ καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον. 

Οι ευκαιρίες που πήραν οι πολλοί πιτισρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών στη διάρκεια της φετινής περιόδου αναμένεται να τους βοηθήσουν πάρα πολύ αφού αποτέλεσαν συλλέκτη εμπειριών. 

Με τον τεχνικό Γιάννη Καπράλο να στρέφει το βλέμμα του στις προοπτικές που χαράσσονται, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού συνόλου: 

«Εδώ και αρκτό διάστημα έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε κάτω από συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα την επόμενη περίοδο. Σκοπεύουμε να δώσουμε μία σειρά δυνατών φιλικών, μέσω των οποίων θα γίνουν πολλές δοκιμές παικτών, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να έρθουν στην ομάδα μας αλλά και δικών μας ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τις υποδομές μας, ώστε να κάνουμε μία αξιολόγηση του υλικού. Δημιουργούμε ομάδα με όραμα και κάτω από το συγκεκριμένο πλαίσιο θα πορευτούμε»

 

 

 

 

Related posts

Με χατ τρικ Καραθανάση ο Άρης

Βασίλης Θεόκλητος

«Πέρασε» από τα Μελίσσια η Κοψαχείλα και νέα δεδομένα στην «κορυφή»

Nάσος Φακίδης

Έβαλε Μαρτέκα στην «μηχανή» της η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος