free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σιδηράς: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων!»

 

Τα εύσημα στους παίκτες του για την επίτευξη του στόχου της άμεσης επανόδου στην Α’ Κατηγορία απένειμε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Αλέκος Σιδηράς.

 

 

 

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζει η Νέα Ιωνία με αφορμή την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Α’ Κατηγορία, που σφραγίστηκε χάρη στο εντυπωσιακό 5-0 επί του Κεραυνού Πετρούπολης στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου συναρπαστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ο τεχνικός κι αρχιτέκτονας της φετινής εκπληκής πορείας των «κυανοκιτρίνων» Αλέκος Σιδηράς άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» κι αναφέρθηκε εκτενώς στις πτυχές που οδήγησαν την ομάδα του στον …Παράδεισο της άμεσης επανόδου: 

«Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο! Οι παίκτες μου απέδωσαν τέλεια κόντρα στον Κεραυνό Πετρούπολης κι έφτασαν σ αυτό το εμφατικό 5-0, που μα ςοδήγησε και μαθηματικά στην εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου. Το άσχημο , βέβαια, είναι ότι ο αντίπαλός μας υποβιβάστηκε, αλλά τί να κάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο,. Κι εμείς χρειαζόμασταν μόνο τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε απαραίτητα την άνοδο. Οι παίκτε ςμου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το επίτευγμά τους. Αυτοί είναι οι άμεσοι πρωταγωνιστές και ειλικρινά είναι μάγκες που κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Νέας Ιωνίας, για να προσθέσει: 

 

«Η επιτυχία της ομάδας μας συγκεντρώνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν αντιληθεί κανείς τον βαθμό δυσκολία, που συγκέντρωνε ο όμιλός μας., Πάρα πολλές ομάδες διεκδικούσαν με αξιώσεις από τις πρωτες κιόλας αγωνισιτκές την άνοδό τους, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με τους συλλόγους, που διεκδικούσαν την παραμονή. Το γεγονός άλλωστε ότ η υπόθεης παρμαονή κρίθηκε στο όριο των 37 βαθμών αναδεικνύει το αμφίρροπο όοων των αναμετρήσεων με τους πρωτοπόρους να χάνουν αρκετούς βαθμούς. Καταφέραμε και φανήκαμε πολύ δυνατοί, βγάλαμε πάθος κι αρκετές αρετές και στο τέλος επιβραβευτήκαμε. Ειδικά πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές,α πέκτησαν πολλές και σημαντικές εμπειρίες αγώνων υψηλής κρισιμότητας και έπλασαν χαρακτήρα. Η φετινή σεζόν θα πρέπει να αποτελέσει παρακαταθήκη για τη συνέχεια».

Related posts

Λύγκος: «Με σοβαρότητα κόντρα στη Νέα Σμύρνη»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10