free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Ζήτησα προθεσμία 7-10 ημερών, ώστε να απαντήσω»

Θέλει να σταθμίσει όλα τα δεδομένα ο Βασίλης Τσιάκαλος, πριν αποφασίσει για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί προτεραιότητα για τον Αστέρα Χαϊδαρίου σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. 

Οι ιθύνοντες του νεοσύστατου συλλόγου των δυτικών προαστίων έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη ποιότητα της δουλειάς, αλλά και το μεθοδικό έργο του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου στην διάρκεια της φετινής ιδιαίτερα μεταβατικής περιόδου. 

Το ζητούμενο, όμως είναι πώς αντιμετωπίζει η πλευρά του νεαρού τεχνικού το ενδεχόμενο παραμονής του στην άκρη του πάγκου του Αστέρα Χαϊδαρίου. 

Ο ίδιος μιλώντας στο «Αbola.gr» υπήρξε ξεκάθαρος και κατηγορηματικός:  

«Ολοκληρώσαμε με θετικό πρόσημο της φετινή σεζόν. Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα Ευχαριστημένος από την συνολική μας παρουσία και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε όλους τους αντιπάλους μας. Θεωρώ ότι από την όλη μας πορεία βγήκαμε πολλαπλά κερδισμένοι, αποκτήσαμε εμπειρίες, ενώ αρκετοί πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών,είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται εκ βάθρων στην ομάδα μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάκαλου για να προσθέσει Εερωητθείς για το ενδεχόμενο παραμονής του: 

«Από την διοίκηση υπάρχει ξεκάθαρη επιθυμία να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, Κάτι που προσωπικά με τιμάει. Από την πλευρά μου ζήτησα μία διορία 7-10 ημερών, ώστε να απαντήσω. Θα ζυγίσω όλα τα δεδομένα που αφορούν τον σχεδιαμσό και τις προοπτικές της επόμενης περιόδου κι ανάλογα θα αποφασίσω».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αμπαριάν: Δίκαιη η νίκη της Αρμενικής (βίντεο)

abola10

Τσιάκαλος: «Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχω απαντήσει»

ΑΟ Κωφών-Ηρακλής Περιστερίου 2-2

Abola Team 3