free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντύθηκε ξανά «οράνιε» ο Κοντίδης

 

 

Την επιστροφή του στον Γκυζιακό πραγματοποίησε ο 23χρονος αμυντικός.

 

Στην πρώτη του ενισχυτική κίνηση ενόψει της επόμενης περιόδου προχώρησε ο Γκυζιακός. Η ομάδα της Κυψέλης, η οποία φέτος πέτυχε με χαρακτηρισιτκή άνεση την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία επανένταξε στο ρόστερ της έναν ποδοσαιριστή, που γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια και τις απαιτήσεις του σωματείου. 

Ο λόγος για τον 23χρονο Λάμπρο Κοντίδη, ο οποίος επανέρχεται στις τάξεις του σωματείου μετά από μία σεζόν, η οποία τον βρήκε να δοκιμάζει την τύχη του στα γήπεδα της Σουηδίας σε ερασιτεχνικό σύλλογο της σκανδιναβικής χώρας. 

Εκλογές στις αρχές Ιουνίου 

Στην προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού κορμού για τις αρχές του Ιούνη προχώρησαν στον Γκυζιακό. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον τωρινό διοικητικό κορμότ των «πορτοκαλί» αναμένουν την προσέλευση ορισμένων ακόμη αξιόλογων και εύπορων οικονομικά ατόμων, που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει την επόμενη σεζόν για μία αξιοππρεπέστατη παρουσία στα γήπεδα της Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ. 

 

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών, με την διεξαγωγή ορισμένω φιλικών τα οποία θα προγραμματιστούν από την προσεχή εβδομάδα.

 

Related posts

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ – ΕΘΝΙΚΗ Κ14 Ο ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 3

Καπράλος: «Σεβαστήκαμε την Κηφισιά 2010 περισσότερο …»

Kώστας Παλαιολόγος

Απόλλων Περιστερίου-Ελαφρά Ταξιαρχία 0-2

Abola Team 3