free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Να χτίσουμε βάσεις από τη φετινή σεζόν!»

Την άποψη ότι η φετινή ονειρική σεζόν θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για τις επόμενες εξέφρασε ο αρχιτέκτονας της ανόδου της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε η Κηπούπολη τις επίσημες φετινές της υποχρεώσεις στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, χάρη στη επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου με 3-1. 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στον σύλλογο των δυτικών προαστίων να …γράψει ιστορία και να κλείσει με το απόλυτο των 24 νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις τη φετινή της πορεία! Μία σεζόν ονειρική, η οποία ξέχωρα από το επίτευγμα της ανόδου και της κατάκτησης του πρωταθλήματος βρήκε το σωματείο να πετυχαίνει μία σειρά από ρεκόρ, τα οποία θα μείνουν στην ιστορία. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής εντυπωσιακής παρουσίας της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» και αναφέρθηκε στις πτυχές της φρενήρης φετινής πορείας, η οποία επανέφερε την Κηπούπολη με εμφατικό τρόπο στην Β’ ΕΠΣΑ: 

«Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ονειρική σεζόν.Τόσο από πλευράς αποτελεσματος, όσο κυρίως από απόδοσης, αλλά και τρόπου προσέγγισης του κάθε αγώνα. Όλοι μας αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι κι ευτυχισμένοι για την εκπλήρωση των στόχων που είχαμε θέσει Καταφέραμε να κάνουμε επιτεύγματα πολύ σημαντικά, όπως το «24Χ24» 

Επίδοση, την οποία ακόμη αναζητούμε να δούμε πόσες ομάδες το έχουν καταφέρει στο παρελθόν, Το πλέον σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου δυναμικότητας αντιπάλου προσπαθούσαν να βρίσκουν κίνητρα, ώστε να προσπαθούν και να μοχθούν για το καλύτερο. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει: 

Το πλέον σημαντικό, είναι η φετινή σεζόν να αποτελέσει το εφαλτήριο για τησυνέχεια και σιγά – σιγά να αρχίσουμε να δουλεύουμε για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, η οποία σαφέστατα προβλέπεται να είναι πολύ πιο απαιτητική. Να χτίσουμε τις απαραίτητες βάσεις, που έχουμε ήδη δημιουργήσει από τη φετινή σεζόν. 

Καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική μας πορεία διαδραμάτις εεπίσης κάτι άλλο πολύ σημαντκό. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και κόσμος ήταν ένα. Ειλικρινα σε κανένα παιχνίδι δεν αισθανθήκαμε ότι παίζουμε μόνοι μας, αφού οι οπαδοί μα μας ακολουθούσαν παντού και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εκπληκτική τους συμπαράσταση». 

 

Related posts

Αρίωνας: Στις 29 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Abola Team

Έκαναν την ανατροπή οι Λέοντες (3-2)

Abola Team

Πετρίδης: «Να τελειώνουμε με την άνοδο το συντομότερο»

Kώστας Παλαιολόγος