free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Να δημιουργήσουμε ομάδα για πρωταθλητισμό»

 

Τις προτεραιότητές του για τον Άγιο Δημήτριο της επόμενης σεζόν εξέφρασε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Tο … DNA του πρωταθλητισμού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μία ομάδα με την ιστορία και  το ειδικό βάρος του Αγίου Δημητρίου ανέλυσε ο Αντώνης Καρπούζας. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε  να αναδείξει τα … προαπαιτούμενα , ώστε η ομάδα του να θέσι τις στέρεες βάσεις, που θα της επιτρέψουν τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει την επιστροφή του στις ανώτερες κατηγορίες. 

Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας για μία σεζόν, η οποία πέρασε από πολλές διακυμάνσεις. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας που θα παρουσιαστεί την επόμενη περίοδο, προσμετρώντας με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα δεδομένα. Αυτό που προέχει, εδίναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα, η οποία θα είναι ικανή και θα χτιστεί κάτω από πολύ γερά θεμέλια να κάνει πρωταθλητισμό. Απαραίτητη προϋπόθεης, όμως είναι να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει: 

«Χρειάζεται υπομονή, ώστε να πετύχει ο Άγιος Δημήτριος  τους υψηλούς του στόχους. Θα αποκτήσουμε τέσσερις-πέντε έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν να στελεχώσουν το υπάρχον υλικό, το οποίο απαρτίζεται σε σημαντικό ποσοστό από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των υποδομών μας, αλλά παράλληα θα έχουν όλες τις δυνατότητες να εμπνεύσουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω»

Related posts

Λαύρα-Κεραυνός Γλυφάδας 3-2

Abola Team

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Καλφοδήμος: Ο προπονητής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν»