free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πλησιάζει το… Εργο-τέλειο φινάλε-Σερτζίνιο: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας στο πάρτι τίτλου»

Μέχρι την Κυριακή στις 19.00, όπου θα γίνει η στέψη του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής, μας… χωρίζουν πλέον λίγες ώρες και οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι τότε σωστά έχουν αφήσει τις… σαμπάνιες στον πάγο.

Οτι.. έχτισε με κόπο όλη την χρονιά παίζει σε ένα 90λεπτο ο Εργοτέλης την προσεχή Κυριακή αφού μόνο με νίκη στο ματς με την Θύελλα Ραφήνας στο Παγκρήτιο… φεύγει για Φουτμπολ Λιγκ.

Τα όσα έχει πετύχει έως τώρα, η ανατροπή που έκανε στην βαθμολογία και το σερί των οκτών νικών, θα πάνε στον… κάλαθο των.. αχρήστων αν δεν κερδίσει το ματς αυτό, και άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει οτι το πάρτι τίτλου θα ξεκινήσει μετά το τέλος του αγώνα.

Μέχρι τότε, την Κυριακή στις 19.00, όπου θα γίνει η στέψη του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής, οι «κιτρινόμαυροι»  σωστά έχουν αφήσει τις… σαμπάνιες στον πάγο και έχουν πέσει με τα… μούτρα στην σκληρή δουλειά, ώστε να έρθει το πιο σημαντικό τρίποντο της χρονιάς.

Ο Πορτογάλος μέσος του Εργοτέλη, Σερτζίνιο, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για τον… Τελικό της Κυριακής στο Παγκρήτιο με την Θύελλα Ραφήνας καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρών ενώ αναφέρθηκε και στο… μυστικό της νικηφόρας πορείας των «κιτρινόμαυρων» τις τελευταίες 8 αγωνιστικές.

Την επόμενη βδομάδα ο Sergio Filipe Dias Ribeiro, γνωστός ως Serginho (ΣΕΡΤΖΙΝΙΟ), του Εργοτέλη θα γίνει  πατέρας, αφού περιμένει την γέννηση της κόρης του, όμως νωρίτερα προσδοκά να γίνει… πρωταθλητής με την ομάδα του στην Γ εθνική (4ος όμιλος).

Ο Πορτογάλος μέσος των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τον… Τελικό της Κυριακής στο Παγκρήτιο με την Θύελλα Ραφήνας καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρών ενώ αναφέρθηκε και στο… μυστικό της νικηφόρας πορείας του Εργοτέλη τις τελευταίες 8 αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε o Σερτζίνιο στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τον… Τελικό της Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας στο Παγκρήτιο

«Την Κυριακή θα δώσουμε τον μεγάλο Τελικό μας. Παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς. Είμαστε έτοιμοι, σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι την Κυριακή το βράδυ. Μέχρι τότε θα δουλέψουμε και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε φτάσει έως εδώ και θα ήταν… αυτοκτονία να μην τα καταφέρουμε. Σκεφτόμαστε θετικά. Αν δεν κερδίσουμε τότε όλα θα χαθούν, και τα σερί και η ανατροπή στην κορυφή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαστε σε φοβερό φόρμα. Όλα εξαρτώνται από μας».

Για το μυστικό της νικηφόρας πορείας του Εργοτέλη τις τελευταίες 8 αγωνιστικές

«Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Είμαστε μία οικογένεια και έχουμε δεθεί. Έχουμε πετύχει πολλά με κόπο. Σκεφτόμαστε μόνο οτι πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Το τι έγινε μέχρι τον Δεκέμβρη δεν το ξέρω αλλά τώρα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαστε αποτελεσματικοί και όλοι χαιρόμαστε. Η ομάδα έχει καλούς χαρακτήρες, λειτουργεί επαγγελματικά και η Διοίκηση είναι δίπλα μας. Μπαίνουμε δυνατά στα ματς και τα «καθαρίζουμε» από νωρίς».

Για το ματς της Κυριακής

«Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη καλώ τον κόσμο μας να έρθει στο Παγκρήτιο και να μας ενισχύσει. Θέλουμε να είναι ο 12ος παίκτης μας. Όλοι στο γήπεδο. Ζητάμε την στήριξή του και να είναι πιο έντονη από τις άλλες φορές. Τους χρειαζόμαστε. Θέλουμε να έρθει στο πάρτι τίτλου».

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο

«Είναι ένας προπονητης με πάθος που μας το μεταδίδει. Έχει δώσει τα πάντα στον Εργοτέλη και όλα πάνε καλά».

Για τον κόσμο της ομάδας

«Μας έχει συμπαρασταθεί και μας στηρίζει εντός και εκτός έδρας. Τους ευχαριστούμε και θα τους δώσουμε την χαρά που περιμένουν όλοι την χρονιά».

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη

«Είμαι μέλος ενός οργανωμένου σωματείου. Το Ηράκλειο είναι φοβερή πόλη. Όλα στην ομάδα κυλάνε καλά και είμαι ευχαριστημένος. Του χρόνου στην Φούτμπολ Λιγκ θα είναι καλύτερα. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου να έρθω στην ομάδα αν και παίζει στην Γ εθνική. Είχα φίλους στον Εργοτέλη, από τα Τρίκαλα. έκανα συζητήσεις και ήρθα σε μία σοβαρή και φιλόδοξη ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τον ΟΦΗ

«Μέχρι τον Γενάρη έπαιζα στα Τρίκαλα. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι ένα άλλο πρωτάθλημα. Εκεί δουλεύει πιο πολύ το… μυαλό. Στην Γ εθνική χρειάζεται δύναμη, αντοχή και τρέξιμο ενώ πέφτουν… κλωτσιές. Η Φούτμπολ Λιγκ έχει δυνατές ομάδες, μία είναι και ο ΟΦΗ. Τον αντιμετώπισα στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά στον δεύτερο ήταν καλύτερος και πήρε συνεχόμενες νίκες. Πίστευα οτι θα έκανε το βήμα παραπάνω αλλά δεν τα κατάφερε να ανέβει. Έχει καλούς παίκτες και παίζει καλή μπάλα. Του χρόνου θα γίνουν δυνατά  ντέρμπι ανάμεσά μας».

Για την Πορτογαλία και το παιδί που περιμένει

«Τελευταία πάμε καλά. Πήραμε το Euro 2016 και τώρα την Eurovision! Στο οικονομικό κομμάτι περάσαμε δύσκολα αλλά τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. «Έστρωσε» και είμαστε σε καλό δρόμο. Ζω στην Ελλάδα, έχω παντρευτεί Ελληνίδα, μιλάω σχεδόν άπταιστα την γλώσσα, και περιμένω πως και πως από βδομάδα να γίνω πατέρας και να  γεννηθεί η κόρη μου. Θα είναι  το πρώτο μου παιδί.  Ελπίζω να ανέβει η ομάδα και να το συνδυάσω με αυτό το ευτυχές για μένα γεγονός».

 

Related posts

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Χαραυγιακού για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Abola Team 3

Παρελθόν ο Κριάρης από την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2