free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στάθηκαν άτυχοι Δαρδάνος και Γώγιος

 

Με προβλήματα τραυματισμών ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν οι δύο παίκτες του Δάσους Χαϊδαρίου.

 

 

Ραντεβού με την ατυχία είχαν δύο πολύ ταλαντούχοι και ιδιαίτερα σημαντικοί ποδοσφαιριστές του Δάσους Χαϊδαρίου στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ κόντρα στον Ολυμπιακό Κυψέλης, που βρήκε την ομάδα των δυτικών προαστίων να χάνει με 8-3.  

Ο λόγος για τους Χρήστο Δαρδάνο και Χαράλαμπο Γώγιο, οι οποίοι εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο με σοβαρούς τραυματισμούς. 

Ο πρώτος ίσα που γλίτωσε τα χειρότερα καθώς στο …τσάκ απέφυγε το κάταγμα στον αστράγαλό του, ενώ σε ό,τι αφορά τον Γώγιο, ο 19χρονος μεσοεπιθειτκός «κληρονόμησε» θλάση στον δικέφαλο. 

Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι η ομάδα ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ παίκτες λόγω των τραυματισμών των δύο ποδοσφαιριστών, που ήρθαν σε μία χρονική στιγμή, όπου είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, όπως επίσης και η αποβολή του Δημήτρη Γώγιου με δεύτερη κίτρινη από το 55ο λεπτό. 

 

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό στις προθέσιες της διοίκησης και του προπονητή Σωτήρη Θεοδώρου, είναι να αποκτηθούν τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας , που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ, το οποίο θα δομηθεί με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών των «πρασινοκιτρίνων».

Related posts

Εκρηκτικός επιθετικά ο Άτλας Κυψέλης 3-0 εκτός την ΑΕ Περιστερίου

Abola Team 3

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκε οπαδός του ΑΟ Κωφών

Abola Team 3

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2010

Ρένος Γιαμπουράς