free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Εφαλτήριο η φετινή μας πορεία»

Την άποψη ότι ο ΑΟ Ιλίου οφείλει να «πατήσει» στη φετινή του παρουσία, κατέθεσε ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης.

 

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τη συνολική παρουσία της ομάδας στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ έχουν στον ΑΟ Ιλίου.  

Η ιδιαίτερη τιμητική έβδομη θέης που κατέλαβε η νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Ιλίου και οι 50 παλικαρίσιοι  πόντοι που πήρε εντός των αγωνιστικών χώρων αφήνουν πολά ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον. 

Άποψη, την οποία ενστερνίζεται στον μέγιστο δυνατό βαθμό ο προπονητής Γιώργος Τζώτζης, μιλώντας στο «Αbola.gr»: 

«Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι από τα όσα πέτυχ εη ομάδα μα στη διάρκια της φειτνής περιόδου. Αν και νεοφώτιστοι και παρά το γεογνός ότι μετείχαμε σ’ ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνισιτκό όμιλο, θεωρώ ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό παρουσιάσαμε αρκετέ αρετές και το σημαντικότερο μπορέσαμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια. Η συνολική φετινή μας παρουσία μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε βάσιαμ για ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα στο μέλλον,  αφού αρκετά παιδιά από τις υποδομές μας πήραν συμμετοχής κι απέκτησαν πολύτιμες παραστάσεις, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στη συνέχεια της καριέρας τους. Η αίσθησή μου είναι ότι η φετινή σεζόν θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για ένα πολύ καλύτερο μέλλον» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του ΑΟ Ιλίου, για να προσθέσει: 

 

«Στην αναμέτρηση με το Καλαμάκι,  αν και παραταχθήκαμε με πολλά νέα πρόσωπα και πάρ απολλούς ταλαντούχους πάικτες από τα τμήματα υποδομών μας, φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έπαιζε την παραμονή της  και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σ’ ένα καλύτερο σκορ από την ήττα με 3-0. Τα δύο πρώτα γκολ, που δεχθήκαμε προήλθαν από δικά μας λάθη, τα οποία ήταν απόρροια της έλλειψης εμπειριών».

 

Related posts

Σιδηράς (Γαλάτσι): Το μερίδιο ανήκει στους παίκτες

admin

Η Λαύρα είναι εδώ!

abola10

Ιωάννου: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής»

Kώστας Παλαιολόγος