free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανέλαβε ο Ζαμπούρας τον ΠΑΣ Γαλάτσι

 

 

Την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των βορείων προαστίων ανέλαβε ο επιτυχημένος τεχνικός.

 

 

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι αποτελεί οριστικά κι αμετάκλητα τον επόμενο σταθμό της επιτυχη,μένης προπονητικής διαδρομής του Θανάση Ζαμπούρα. Οι επαφές των ιθυνόντων του συλλόγου με τον έμπειρο τεχνικό οδηγήθηκαν σ τελική συμφωνία και πλέον ο ΠΑΣ Γαλάτσι μπαίνει σε μία νέα βάση δεδομένων όοσν αφορά την χάραξη των στόχων του για την επόμενη περίοδο δίνοντας τα χέρια με τον άνθρωπο, που οδήγησε την Αθηναϊδα σε δύο συνεχόμενες ανόδους τα δύο τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στενός συνεργάτης του νέου προπονητή θα είναι ο Παναγιώτης Κοτσοβός, ο οποίος είχε βρεθεί στην άκρη του πάγκου της ομάδας το τελευταίο τρίμηνο, καταλαμβάνοντας παράλληλα και το νευραλγικό πόστο του γυμναστή. 

Επίσης, το πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Στράτος Σαρχάσογλου, με τον οποίο ο Θανάσης Ζαμπούρας συνεργάστηκε για μία τετραετία σε προηγούμενες ομάδες του.

  

Ζαμπούρας: «Έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να συνεργαστούμε!» 

Ο Θανάσης Ζαμπούρας σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola. gr» φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του διαδρομής:.

«Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη διοίκηση του ΠΑΣ Γαλατσίου, που μου έδωσε τη δυνατότητα να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. 

Με προσέγγισαν πολύ όμορφα και με τον τρόπο τους έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να συνεργαστούμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμφωνήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά, αφού οι απόψεις μας συνέπλευσαν. Αισθάνομαι πολύ όμορφα για την νέα σελίδα στην προπονητική μου καριέρα και αυτό που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους κυρίους Ευαγγέλου, Παπαδόπουλο, Μεσαλά και Κοσκινά για το ενδιαφέρον που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Αναλαμβάνω μία ομάδα με άριστη οργάνωση. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το τεράστιο γηπεδικό θέμα που αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γαλάτσι δεν του επέτρεψε να θέσει πρωταγωνισιτκές βλέψεις, αλλά κι αυτό το ζήτημα οδηγείτια στη λήξη του, με την ανακατασκευή του γπέδου του, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές. 

 

Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι αυτοσκοπός θα είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Θα εξετάσουμε διεξοδικά το ρόστερ που θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν».

 

 

Related posts

Στούλης: «Δεν θα χαριστούμε σε κανένα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο…»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τα βρίσκουν» Αναγέννηση Πετρούπολης και Σκαλτσάς