free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ώρα αποφάσεων στους Λέοντες

Αποφασίζουν για μία σειρά θεμάτων που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου στους Λέοντες.

 

Την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου αναμένεται να βάλουν … μπροστά στο στρατόπεδο των Λεόντων στις εργασίες της Τακτικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΟ. 

Στο περιθώριο της συνέλευσης εκτός από τα κορυφαία διοικητικά στελέχη, αναμέενται να δώσουν το παρών ο προπονητής Γιώργος Μπαζώρος, οι στενοί του συνεργάτες και φυσικά οι ποδοσφαιριστές που έκλεισαν τη φετινή σεζόν. 

Η διοίκηση με την τενχική ηγεσία θα αναλύσουν όλα όσα σημάδεψαν την αγωνισιτκή σεζόν που μας αποχαιρετά, θα σταθμίσουν τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσουν τί δρόμο θα χαράξουν ενόψει της επόμενης σεζόν. 

Ο Γιώργος Μπαζώρος ενδέχεται να παραδώσει σχετική έκθεση αναφορικα΄με τα όσα εκτιμά ότι πρέπει να γίνουν στην ομάδα, προκειμένου να φανεί ακόμη περισότερο ανταγωνισιτκή από την επόμενη σεζόν και παράλληλα να θέσει τις υγιείς βάσεις που θα της επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις στον «μαραθώνιο» της νέας χρονιάς 

 

Επίσης, θα γίνει και μία πρώτη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να συνεχίσουν στην ομάδα, όπως επίσης και να ληφθούν αποφάσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση κι αξιοποίηση των παικτών που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές

Related posts

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Αίας Αθηνών 6-1: Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, δύο αυτογκόλ στο παιχνίδι!

Abola Team 3

Ψαρρός: «Παίζουμε μία κατηγορία!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟΝΦ Άτταλος-Λέοντες 3-0

Abola Team 3