free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

 

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τα πεπραγμένα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, εξέφρασε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Κάθε λόγο να αιαθάνεται ευχαριστημένος από την αποτίμηση της χρονιάς, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες έχει ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς. 

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο «Αbola.gr» έκανε ένα μίνι απολγισμό αναφορικα΄με το τί κρατάει από τη φετινή σεζόν, που βρήκε την ομάδα του να παλεύει με αρκετές καλές πιθανότητες για το εισιτήριο της ανόδου στην Α‘ ΕΠΣΑ μέχρι ακι λίγες αγωνισιτκές πριν το φινάλε της περιόδου. 

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα όσα καταφέραμε στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Ήταν μία επιτυχημένη σεζόν, αφού συνδυάσαμε την πολύ καλή παρουσία της ομάδας με την ανάδειξη αρκετών ταλαντούχων παικτών, που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Μέχρι ενός σημείου η ομάδα μας έδειξε ικανή να πετύχει το κάτι παραπάνω κι έφτασε στο σημείο να παλεύει με πολλές αξιώσεις για την άνοδό της στην Α’ Κταηγορία» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πέτρου Σομπότοβιτς, για να προσθέσει: 

 

«Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε βάσιμα για ακόμη ένα ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου , όπου θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγνωισιτκό σύνολο. Ο βασικός κορμός σε γενικές γραμμές ενδέχεται να μείνει ο ίδιος. Θα προβούμε σ εορισμένες προσθήκες, ενώ θα πορευτεούμε κυρίως με δικά μα ςαξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά από τις υποδομές μας» 

Related posts

Ο Γιάννης Ντόκος στην τεχνική ηγεσία του Άρη Χολαργού

Abola Team 3

Eπέστρεψε ο Κένταυρος Βριλησσίων!

abola10

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10