free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Να φανούμε απόλυτα έτοιμοι!»

 

Στην ανάγκη οι παίκτες του να εμφανιστούν απόλυτα έοιμοι για τη πρόκληση της ανόδου στάθηκε ο τεχνικός της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου μπαράζ ανόδου με τον Άγιο Θωμά ζουν κι αναπνέουν άπαντες στο στρατόπεδο της Τερψιθέας.  

Στην ομάδα των νοτίων προαστίων δεν ήχησε καλά στα αυτιά η παραίνεση των ιθυνόντων του Αγίου Θωμά να αλλάξει η έδρα διεξαγωγής του μπαράζ , ισχυριζόμενοι ότι το γήπεδο της Τερψιθέας δεν πληρούσε τις ααπραίτητες δικλείδες ασφαλείας.  Με την ΕΠΣΑ να ορίζει το γήπεδο της Γλυφάδας ως έδρα διεξαγωγής του εν λόγω παιχνιδιού. 

Ο τεχνικός Κώστας Βλάχος και οι ποδοσφαιριστές του , ωστόσο, δεν ασχολούνται καθόλου με το συγκεκριμένο ζήτημα κι επικεντρώνονται στην όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει ποιά από τις δύο ομάδες θα πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία.

 

Οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Βλάχου στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

 

« Η προσοχή μας όλη είναι στραμμένη αποκλειστικά στο πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου πολύ καθορισιτκού αγώνα. Παίζουμε όλη τη χρονιά στο εν λόγω ματς και δουλεύουμε πολύ μεθοδικά, ώστε να εξαλείψουμε τυχόν αδυναμίες και να φανούμε απόλυτα έτοιμοι, ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ άουτ, όπου θα πρέπει να βρεθούμε σε καλή ημέρα και να βγάλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια σε όλους τους τομείς, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες νίκης».

 

 

Related posts

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 2-0: Έτσι ήρθε το 4χ4!

abola10

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

abola10

Με την ψυχή στο στόμα

Βασίλης Θεόκλητος