free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανεώνει ο Τρανός με τον Ήφαιστο Περιστερίου

 

Πολύ κοντά στην επέκταση της επιτυχημένης του συνεργασίας με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων απέχει ο έμπειρος τεχνικός.

 

 

Την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών δείχνουν διάθεση να εμπιστευθούν στον Ήφαιστο Περιστερίου. Για την επερχόμενμη επέκταση συμφωνίας με τον Θοδωρή Τρανό ο λόγος. 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προατίων έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την μεθοδική δουλειά του επιτυχημένου προπονητή όλα αυτά τα χρόνια, όπου βρίσκεται στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα του έχουν προτείνει να παραμείνει στην άκρη του πάγκου τους κια την επόμενη σεζόν. 

Η πλευρά του έμπειρου προπονητή έχει δείξει διάθεση να δεχθεί το όλο πρότζεκτ που αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δύο πλευρές σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να δώσουν τα χέρια. Γεγονός το οποίο θα σηματοδοτήσει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το πρίσμα του χεντ κόουτς κι όγδοης έαν συνυπολογιστεί και η θητεία του στις υποδομές του συλλόγου. 

Ο Θοδωρής Τρανός μιλώντας στο «Αbola.gr» ανέλυσε το πρίσμα κάτω από το οποίο θέλει να εντριφήσει στην ομάδα του και τα επόμενα χρόνια: 

«Θα δουλέψουμε πολύ εμπεριστατωμένα , ώστε να αναδείξουμε πολλά ταλέντα και να θέσουμε τις υγιείς βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Οι συζητήσεις μου με την διοίκηση είναι σε πολύ καλό βαθμό, δεδομένου ότι είμαστε πολύ κοντά και το σκεπτικό μας ταιριάζει. Θα συνεχίσουμε με φιλικά παιχνίδια και δοκιμές παικτών μέχρι τον Ιούνιο.»

 

 

 

Related posts

Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Χαραυγιακός 3-0

Abola Team 3

Ενημέρωση φιλάθλων ΠΑΟ ΡΟΥΦ από την Αγ. Παρασκευή

Ρένος Γιαμπουράς

Τρανός: «Έχουν πετύχει άθλο οι ποδοσφαιριστές μου!»

Kώστας Παλαιολόγος