free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Εύκολα η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 3-0 τον Τριφυλλιακό στον αγώνα μπαράζ-Οι δηλώσεις από τους νικητές Χρ. Πανταζής και Ν. Νικολακόπουλος-Όλες οι παρουσίες

Εύκολα νίκησε η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 3-0 τον Τριφυλλιακό στον αγώνα μπαράζ για την παραμονή στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

Με στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο για σεμινάριο από τον τεχνικό Νίκο Νικολακόπουλο, με άριστη κυκλοφορία της μπάλας, με τον Πετανάϊ να αλωνίζει στην αντίπαλη άμυνα και με πολλές ευκαιρίες στο ενεργητικό της η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων πολλών φιλάθλων στο ΔΑΚ Αιγάλκω νίκησε με σκορ 3-0 τον Τριφυλλιακό στον αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Β’ ΕΠΣΑ. Πλέον οι νικητές περιμένουν τι θα κάνει την Κυριακή (21/5) ο Ηλυσιακός στην Γ’ Εθνική για να ξέρουν αν θα συνεχίσουν τα μπαράζ. Στο 12′ ο Παρασκευόπουλος που έκλεψε την μπάλα με μπάσιμο και πλασέ έκανε το 1-0 για την τυπικά γηπεδούχο Ελπίδα σε αυτό το ματς. Στο 28′ ο Γιαμάς που τσίμπησε την μπάλα από τους αμυντικούς και τον αντίπαλο γκολκίπερ με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 90′ ο Πετανάϊ μετά από σόλο και ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 81′ ο Ζαχάρης του Τριφυλλιακού με απευθείας ψηλοκρεμαστό φάουλ από το κέντρο έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Στο 80′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λάγγαρης του Τριφυλλιακού. Στο 16′ σε θεματικό διαγώνιο μακρινό σουτ του Πετρακάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την συμβολή των δοκών ενώ το ίδιο συνέβη σε σουτ του ίδιου παίκτη στο 56′. Στο 18′ ο Μετκόζα που μπήκε σφήνα στους αμυντικούς του Τριφυλλιακού πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 19′ ο γκολκίπερ Μπιτζής πρόλαβε κι έδιωξε την μπάλα προ του Πετανάϊ που έμπαινε απειλητικά ενώ στο 44′ οι αμυντικοί πρόλαβαν κι έδιωξαν την μπάλα στο κοντινό σουτ του Καλκάνη. Ρεσιτάλ έδωσε το διαιτητικό τρίο Μπαϊρακτάρης, Π. Χριστοδούλου, Λιαμπότης ενώ άψογος ήταν και στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Γιάννης Πασαλούκος. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παπαδιώτης, Καλκλανης, Πανταζής, Αντωνίου, Ράγκος, Κάτρης, Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Μετκόζα(46′ Μπεράτζε, 91′ Λάμπος), Πετανάϊ, Μαγριπής(92’Πάσχος). ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μπιτζής, Ιωαννίδης(69′ Ζαχαριάς), Λάγγαρης, Ρεντζέλος, Γκούντος, Τριανταφύλλου, Κολλιάκος, Πετρακάκης(57′ Δεληβασίλης), Βασιλόπουλος(66′ Παπαδόπουλος), Ζαχάρης, Αγγελόπουλος.

Πανταζής-Νικολακόπουλος: “Πλασματική η θέση της Ελπίδας”

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Αιγάλεω ο αμυντικός της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων Χρήστος Πανταζής δήλωσε: “Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα ξεπερνώντας και την αφόρητη ζέστη παράλληλα. Δείξαμε για μια ακόμα φορά ότι είναι πλασματική η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και ότι έπρεπε να βρισκόμασταν πολύ πιο ψηλά”. Ο τεχνικός της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος τόνισε: “Στο τελευταίο τετράμηνο οπότε και ανέλαβα την ομάδα, η Ελπίδα παρουσίασε μια σταθερά ανοδική πορεία. Η ομάδα αδικείται από την θέση στην οποία βρέθηκε και αυτή τη στιγμή οι στόχοι μας κανονικά έπρεπε να είναι διαφορετικοί. Λογικά θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Από κει και πέρα στο ματς με τον Τριφυλλιακό οι παίκτες μου έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και μάλιστα θα έλεγα ότι τον ξεπέρασαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους”.

Πολλές οι επώνυμες παρουσίες

Άψογος ήταν στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Γιάννης Πασαλούκος. Παρόντες στο ματς αυτό ήταν ακόμα από την ΕΠΣΑ οι Στέλιος Ευστρατίου, Άγγελος Κοτζαμάνης και Χρυσάφης, ο πρόεδρος του Χαλκηδονικού Γιάννης Δάρας και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Σπάθης, ο πρόεδρος της Θύελλας Περιστερίου Θοδωρής Αθανασόπουλος και ο πρόεδρος των ΄παλαιμάχων της Νέας Φιλαδέλφειας Φώντας Μπουσούς.

 

Related posts

«Κόλλησαν» στο μηδέν Πανερυθραϊκός και Διάνα

Παντελίδης Mάνος

Ισόπαλοι (1-1) Φοίνικας Περιστερίου και Πεύκη

Abola Team

Ανανέωσε ο Τσιάκαλος με τον Αστέρα Χαϊδαρίου