free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Ο Ηρόδοτος την Κούπα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Ο Ηρόδοτος που φάνηκε πιο έμπειρος στο παιχνίδι σήκωσε την Κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στο γήπεδο Σπάτων.

Η Κρητική ομάδα νίκησε στον τελικό την Ελπίδας Σκουτάρεως με 1-0. Το συγκρότημα του Λευτέρη Βασιλειάδη έχοντας την κατοχή της μπάλας και και τις περισσότερες ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε πανηγυρίζοντας το τρίτο τρόπαιο τη σεζόν.

Στο πρώτο 45λεπτο μέρος η τυπικά γηπεδούχος ομάδας μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα χάρις σε κεφαλιά του Μπερνιδάκη. Στη συνέχεια οι Κοιλιάρας και Μυλωνάς είχαν τις ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα όμως οι προσπάθειες τους σταμάτησαν πάνω στον Νικολούδη.

Στο 70 ο Φραγκουλάκης βρέθηκε απέναντι από τον Νικολούδη όμως δεν κατάφερε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ενώ στο 71′ ο Ζαχαρίας πηγε να αιφνιδιάσει τον Λουτριώτη και με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο αουτ.

Στο 78′ ο Ηρόδοτος είχε καλή στιγμή όμως το σουτ του Μπάμπη μετά τη σέντρα του Κοιλιάρα έφυγε άουτ.

Στο 85′ ο Κοιλιάρας με μαγική πάσα βρήκε τον Φραγκουλάκη ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Λουτριώτης, Προβυδάκης, Αχιλλέως, Κεφαλούκος, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μυλωνάς (64′ Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (77′ Γαρεφαλλάκης), Κοιλιάρας, Μωραϊτης (86′ Φράγκος).

ΕΛΠΙΔΑ (Ηλίας Εγγονίδης) Νικολούδης, Παπαδόπουλος, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδς, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Ουζούνογλου (62′ Αγγέλακας), Γκόγκας, Τάντιτς (73′ Αντωνογλούδης), Γεωργιάδης (54′ Ζαχαρίας).

Related posts

Γ’ Εθνική: Όλοι οι αγώνες στους επτά ομίλους

Abola Team

Βαγγέλης Γραμμένος: Η ζωή του, η νομική και οι νίκες

Ρένος Γιαμπουράς

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον της Γ’ Εθνικής!

Γιώργος Ανανίδας