free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άνοδος στην Β’ ΕΠΣΑ για τον Υμηττό, νίκησε 3-1 την Θύελλα Περιστερίου-Οι δηλώσεις των νικητών-Θ. Αθανασόπουλος: “Παράπονα από την διαιτησία”

Με τους Μανούσο και Βέλκο να κεντάνε επιθετικά και τον Λιάππα να θωρακίζει μεσαία γραμμή και άμυνα, ο Υμηττός νίκησε στην έδρα του την Θύελλα Περιστερίου με σκορ 3-1και κέρδισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Στο 25′ μετά από ανατροπή όπως υπέδειξε ο διαιτητής Σχίζας του Μανούσου ο Καντζάς με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στον Υμηττό. Στο 29′ ο Παναγιώτη με φοβερό φαλτσαριστό μακρινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 41′ ο Μανούσος από λάθος της άμυνας με κοντινό σουτ έκανε το 2-1. Στο 77′ ο Μανούσος πάλι με κοντινό σουτ από ενέργεια του Βέλκου έγραψε το τελικό 3-1. Στο 81 όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παναγιώτη της Θύελλας ο Μπαρμπαλιάς εκτέλεσε πέναλτι αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Κουτρομάνος απέκρουσε εντυπωσιακά πέφτοντας στην γωνία του. Στο 22′ ο γκολκίπερ Κουτρομάνος πετάχτηκε εκπληκτικά στο “γάμα” και απέκρουσε σε θεαματικό τακουνάκι του Μανούσου ενώ πάλι ο γκολκίπερ Κουτρομάνος πρόλαβε τον Κύλογλου και ενώ στο 49′ πραγματοποίησε διπλή απόκρουση σε κοντινά σουτ των Μανούσου και Βέλκου. Στο 39′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε κεφαλιά του Ματάϊ, στο 35′ σε σουτ του Κουκά απέκρουσε με γροθιές ο Στατεράς ο οποίος στο 76′ πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε φάουλ του Μιχαήλ. Βοηθοί ήταν η Δέτση, Στάμος. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μια μικροένταση έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων χωρίς να δοθεί συνέχεια ενώ παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι. ΥΜΗΤΤΟΣ: Στατεράς, Καντζάς, Βασιλείου, Πετρόπουλος, Μπαρμπαλιάς, Λουλάκης, Βέλκος(91′ Χιωτάκης), Κακούρης, Μανούσος(82′ Καμίδης), Κύλογλου(78′ Δοαμαντόπουλος), Λιάπας. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κουτρομάνος, Κοντογιάννης, Ματάί, Χρόνης, Καραμπίκας(68′ Ορούτσι), Παναγιώτη, Φ. Κατιάϊ, Κουκάς, Καπίρης(54′ Πανοβασίλης), Μιχαήλ, Νικγκάτου(68′ Λάττας).

Γιώργος Μπαρμπαλιάς: “Αφιερωμένη σε τρία πρόσωπα η άνοδος”

Μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο Υμηττού ο τεχνικός της ομώνυμης ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς δήλωσε: “Δημιουργήσαμε μια ομάδα η οποία αποτελείται από πολλά παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου. Με πολύ προσπάθεια και υπομονή φθάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο και εκτιμώ ότι δίκαια κερδίσαμε την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Αφιερώνουμε αυτή την άνοδο στον Δημήτρη Σερμπετζόγλου, στον πρόεδρο της ομάδας Στέλιο Μανούσο και στον ηρωικό παράγοντα. Στράτο Πανταζή”.

 

Αλέξανδρος Κακούρης: “Αξίζαμε την άνοδο”

Τρισευτυχισμένος για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του εμφανίστηκε ο άσος του Υμηττού Αλέξανδρος Κακούρης ο οποίος επισήμανε: “Αξίζαμε την άνοδο και δίκαια φθάσαμε στο σημείο που βρεθήκαμε τώρα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο παιχνίδι με την Θύελλα Περιστερίου κάτι που αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο”.

 

Γιάννης Κύλογλου: “Ζούμε μεγάλες στιγμές στον Υμηττό”

Ο μέσος του Υμηττού Γιάννης Κύλογλου, ανέφερε: “Ζούμε πολύ μεγάλες στιγμές στον Υμηττό. Όλοι εμείς οι παίκτες στην νεανική ομάδα του Υμηττού πιστέψαμε στην άνοδο και τα καταφέραμε. Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα για την ομάδα μας”.

 

Νίκος Αναστασόπουλος: “Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Υμηττού”

Τον αγώνα μπαράζ του Υμηττού με τον Θύελλα Περιστερίου παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του εν λόγω δήμου Νίκος Αναστασόπουλος ο οποίος δήλωσε: “Συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό τιμ, στον πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Μανούσο, τους παράγοντες και τυυς φιλάθλους της ομάδας για την πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία. Εύχομαι ακόμα καλύτερες στιγμές στην ομάδα”.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα που τον παρακολούθησαν περίπου 350 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες ο πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια σαμπάνια την οποία άνοιξε και περιέλουσε τους παίκτες της ομάδας. Την ίδια στιγμή παίκτες και παράγοντες του Υμηττού αφού φόρεσαν πορτοκαλί φανελάκια που έγραφαν “Υμηττός άνοδος στην Β’ ΕΠΣΑ” κατευθύνθηκαν στο σημείο της εξέδρας που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας τους φωνάζοντας ρυθμικά και πολλές φορές το “όλε-όλε”.

Το γλέντι των παικτών του Υμηττού συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Μανούσος πρόσφερε σουβλάκια σε ΄όλους τους παριστάμενους αλλά και στους φιλοξενούμενους”. Επίσης με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα που παρακολούθησαν και παράγοντες του Θρίαμβου Αθηνών, οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας αλλά και της φιλοξενούμενης αντάλλαξαν χειραψίες αναδεικνύοντας το ήθος του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

 

Θοδωρής Αθανασόπουλος: “Πολλά παράπονα από την διαιτησία”

Με πολλά παράπονα για την διαιτησία του Σχίζα έφυγε από το γήπεδο του Υμηττού η αποστολή της Θύελλας Περιστερίου. Ο πρόεδρος της Θύελλας Περιστερίου αναφερόμενος στην διαιτησία δήλωσε: “Αρχικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Υμηττού για την άνοδο. Εμείς έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία. Έδωσε δύο ανύπαρκτα πέναλτι ενώ απέβαλλε ποδοσφαιριστή μας άδικα, την στιγμή που τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας και χρειάστηκε να κάνει ράμματα. Θεωρώ ότι ο διαιτητής άρχισε να μας κάνει καψώνι επειδή κάποια στιγμή διαμαρτυρηθήκαμε ίσως πιο έντονα απ’ ότι έπρεπε για μια λανθασμένη απόφασή του. Η ζωή ωστόσο συνεχίζεται και όπως συνηθίζεται να λέγεται η ζωή τραβά την ανηφόρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σπουδαία προσπάθεια που έκαναν φθάνοντας μια ανάσα από την άνοδο. Θα ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, παραμένοντας στο ίδιο μοτίβο”.

Related posts

Τέλος ο Μαυρίκος από το Δάσος Χαϊδαρίου

Abola Team

Σπουδαίο διπλό η Χρυσούπολη (1-3)

Abola Team

ΠΟΛΥΜΟΣ: Κρατάω μόνο το τρίποντο…

Abola Team