free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ ο Ολυμπιακός Λιοσίων μετά το 1-1 με Απόλλωνα Χαλανδρίου-Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών-Όλες οι επώνυμες παρουσίες

Έπειτα από ματς θρίλερ Ολυμπιακός Λιοσίων και Απόλλων Χαλανδρίου στο γήπεδο του Ιλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το αποτέλεσμα αυτό σαφέστατα και ευνόησε τον Ολυμπιακό Λιοσίων που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Προηγήθηκε στο σκορ στο 31′ ο φιλοξενούμενος Απόλλων Χαλανδρίου στο 31′ με τον αρχηγό του Γαλανόπουλο.

Το γκολ της ισοφάρισης αλλά και της ανόδου του Ολυμπιακού Λιοσίων πέτυχε η χρυσή αλλαγή της ομάδας, ο Πούλιος στο 66′.

800 οι φίλαθλοι και πολλές οι επώνυμες παρουσίες

Πολλές οι επώνυμες παρουσίες στον αγώνα μπαράζ Ολυμπιακός Λιοσίων-Απόλλων Χαλανδρίου. Παρατηρητής οι κ Νίκος Ιωακείμ και υπερπαρατηρητής ο κ.Λιβιτσιάνος διασφάλησαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα όπου τον παρακολούθησαν 800 και πλέον φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Διακρίναμε τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού Δημήτρη Αποστολόπουλο, τον Πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Κουμαραδιό, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Ηφαίστου Περιστερίου κκ Δημοθόδωρο και Λάππα, την Πρόεδρο του Ιάσονα Ιλίου κ.Ματίνα Κωστούλα Γρηγορίου,τον Ταμία του Ιάσονα Ανδρέα Νταγιάκο,τον Αντιπρόεδρο του Ιάσονα Νίκο Σταυρόπουλο,τον Πρόεδρο του ΑΟ Ιλίου Χαράλαμπο Λερούτσο,τον ταμία του Άρη Πετρούπολης Χαράλαμπο Νάκα καθώς επίσης και πλήθος παικτών από τις γειτονικές ομάδες των Λιοσίων.

Στη φωτογραφία ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων Λάκης Σμυρνής και ο τεχνικός Υπεύθυνος Νίκος Ζουμπατόπουλος.

Λάκης Σμυρνής: “Πλασματικό το σκορ, μικρή κατηγορία η Α’ ΕΠΣΑ για τον Ολυμπιακό Λιοσίων”

Άδικο θεωρήθηκε από τον τεχνικό του Ολυμπιακού Λιοσίων σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Σμυρνής, δήλωσε: “Θεωρώ πλασματικό το σκορ του αγώνα απέναντι στον πολύ δυνατό Απόλλωνα Χαλανδρίου αφού δημιουργήσαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Σημασία έχει ότι η ομάδα ξεπέρασε τους τραυματισμούς που είχε και την πίεση που αντιμετώπισε και επέστρεψε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Θεωρώ πάντως ότι ακόμα και η Α’ ΕΠΣΑ είναι μικρή κατηγορία για τον Ολυμπιακό Λιοσίων”.

Χρήστος Γκαβζίδης: “Μέτρησε η ψυχή των παικτών”. 

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λιοσίων Νίκος Γκαβζίδης, τόνισε: “Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει είναι η ψυχή. Αυτό το στοιχείο το διέθετε σε μεγαλύτερο βαθμό η ομάδα μας και δίκαια έφθασε στην άνοδο. Αξίζουν συγχαρητήρια για την επιτυχία στους συμπαίκτες μου όπως και στον Απόλλωνα Χαλανδρίου για το ήθος που έδειξε και για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Αν ήταν να ανέβει μια ακόμα ομάδα αυτή τη θέση την άξιζε σίγουρα ο Απόλλων Χαλανδρίου”.

Χρήστος Βλάχος: “Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου”

Έσταζε μέλι για τους παίκτες του μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ειδικότερα, ο Χρήστος Βλάχος ανέφερε: “Ευχαριστιέσαι να παίζεις τέτοια παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Όλα τα μεταξύ μας ματς αποτέλεσαν διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι υπερήφανος για τους παίκτες μου που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έκαναν κατάθεση ψυχής, επιχειρώντας την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Η φιλοσοφία μας πάντως δεν πρόκειται να αλλάξει στην συνέχεια”

Γιώργος Γαλανόπουλος: “Πεισμώσαμε ακόμα περισσότερο”

Κάθε άλλο παρά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο αρχηγός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Γιώργος Γαλανόπουλος από το γεγονός ότι, η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα, ο άσος του Απόλλωνα Χαλανδρίου τόνισε: “Νομίζω ότι σε αυτό το ματς που έκρινε την άνοδο, αντιμέτωπες βρέθηκαν οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Οι επόμενες στιγμές αυτού του αποτελέσματος μας βρίσκουν να έχουμε περισσότερο πείσμα για την άνοδο. Πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία”.

 

 

 

Related posts

Άτταλος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας

Σαρωτική η Νέα Ιωνία (5-2)

Abola Team

Σπουδαίες προκρίσεις για Καλλιθέα και Κηφισιά!

abola10