free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Σημαντική δήλωση του δραστήριου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη: “Θα δημιουργήσουμε πρωτάθλημα παλαιμάχων στην ΕΠΣΑΝΑ ευρωπαϊκών προδιαγραφών”

Για την αναβάθμιση της Ένωσης της Ανατολικής Αττικής σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πτυχές της, συνεχίζει να πασχίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης.

Αυτό αποδείχθηκε από την επόμενη βλέψη και κίνηση του δραστήριου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ που αυτή τη φορά, έχει να κάνει με τις ομάδες των παλαιμάχων των σωματείων που ανήκουν στην Ένωση.

Για το θέμα αυτό ο Δημήτρης Γιαρένης, μιλώντας κατά την βράβευσή του στην διάρκεια της διοργάνωσης που αφορούσε το τουρνουά παλαιμάχων του Αφιδναϊκού, δήλωσε: “Πολύ σύντομα αν όχι φέτος σίγουρα την επόμενη σεζόν η Ένωσή μας θα δημιουργήσει και θα διοργανώσει το πρωτάθλημα παλαιμάχων της ΕΠΣΑΝΑ. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δείξουμε τον σεβασμό μας στις δόξες του παρελθόντος, στους ανθρώπους που έδωσαν τη σκυτάλη σε νεότερες γενιές ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σε ευρωπαϊκά πρότυπα”.

Η δήλωση αυτή του Δημήτρη Γιαρένη προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού από όλους τους παριστάμενους.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team

Το ετήσιο μνημόσυνο του Μιχ. Τσίκλου

Abola Team 2

Η ΜΑΧΗ ΜΑΡΘΩΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Abola Team 2