free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ΥΕΘΑ πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΑΔΕΔΥ

Σε ένα ματς που σε επίπεδο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό των ομάδων της Σούπερ Λίγκας το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί (20/5) στο γήπεδο Ηρακλείου επί της Πρασίνου Λόφου, η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΑΔΕΔΥ νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα του Δήμου Αθηναίων.

Με το αποτέλεσμα αυτό το ΥΕΘΑ προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης μετά από μια αναμέτρηση που τα είχε όλα. Τρία γκολ, δοκάρι, ένταση και νεύρα όπως χαρακτηρίζει κάθε ντέρμπι αλλά και μια αποβολή.

Προηγήθηκε η ομάδα του ΥΕΘΑ μόλις στο 1′ με κεραυνό έξω από την περιοχή του Καραβασιλειάδη. Στο 2′ μετά από ανατροπή του Παπαμιχαλόπουλου από τον γκολκίπερ Δώριζα ο Νότης Μαχαίρας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για τον Δήμο Αθηναίων φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στο 45′ ο Αγγελίδης μετά από αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 1-2 για την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ).

Στο 15′ το ΥΕΘΑ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αγγελίδη ενώ στο 52′ είχαμε εντυπωσιακή απόκρουση του γκολκίπερ Δώριζα σε κεφαλιά του Καλαμάρα. Στο 75′ σε φοβερό σουτ του Βασίλη Μαυρογιάννη ο γκολκίπερ Δώριζας “απογειώθηκε” και με απόκρουση για Όσκαρ έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Σε 83′ σε μακρινό και ισχυρό σουτ του Κουκόπουλου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λολέα. Στο 84′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπέτσης της ομάδας του Δήμου Αθηναίων. Διαιτητικό τρίο Σφακιανάκης, Μπάγιας, Μητράκος.

Δήμος Αθηναίων (Υπεύθυνος ομάδας Μίλτος Τερζάνης): Λολέας, Μπέτσης, Καλαμάρας, Χαντές, Β. Σαϊτάνης, Παπαμιχαλόπουλος, Κοντιζάς, Στρατής, Μαχαίρας, Τούρλος, Παπαδήμας ενώ έπαιξαν επίσης οι Μαυρογιάννης, Κούβαλης, Ζανιάς, Φούντας, Κ. Σαϊτάνης, Σφήκας.

ΥΕΘΑ (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Γιαννακάκης, Μουζής, Παρούσης Καστανιώτης, Σίμος, Αγγελίδης, Μυκωνιάτης, Κουκόπουλος, Χαρακάκος, Καραβασιλειάδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Κομπορόζος, Βάγιας, Δ. Βάρσος, Χρυσοβέργης, Σωσώνης, Ασφής.

Related posts

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1 με επική ανατροπή!

Abola Newsroom

Προσφυγή ο Κασμερίδης στον ΟΦΗ

Abola Team 3

Οριστική η αφαίρεση των τριών βαθμών από την Καλλονή

Abola Team 3