free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νικολακόπουλος: Έχουμε δύο ακόμη τελικούς»

Στην κρισιμότητα των δύο επερχόμενων αγώνων πλέι – άουτ με Άμιλλα Περιστερίου και Νεοπεντελικό αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος.

 

 

 

 

Το πρώτο καθοριστικό βήμα για την επίτευξη της παραμονής της στην Β’ Κατηγορία πραγματοποίησε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με την ευρεία της νίκη απέναντι στον Τριφυλλιακό με 3-0 Το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων πιάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης έφτασε με εμφατικό τρόπο σε αυτή την επιτυχία, που του έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσει θεαματικά τις πιθανότητες για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της σωτηρίας. 

Ο τεχνικός του συλλόγου Νίκος Νικολακόπουλος μιλώντας στο «Αbola.gr» θέλησε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα αναφορικά με την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

 

«Πετύχαμε απλά το πρώτο από τα βήματα που χρειάζονται για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής. Παρουσιάσαμε αρκετά θετικά δείγματα γραφής, τα οποία μας βοήθησαν να φτάσουμε στην νίκη. Απομένουν δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Άμιλλα Περιστερίου και Νεοπεντελικό, όπου θα πάμε να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Αυτές τις ημέρες θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και μεθοδικά, με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι».

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Στα χέρια του Ψύλλια η Ανθούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Καββαδίας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος