free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σηκώνουν μανίκια στον ΠΟΨ

Κρίσιμες προβλέπονται οι επόμενες ημέρες στην ομάδα του Ψυχικού όσον αφορά τη χάρακξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

 

 

  

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν για το μέλλον του ΠΟΨ οι επόμενες ημέρες αναφορικά με  την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ίσως και μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιηθεί κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο στις εργασίες του οποίοι ενδέχεται να ληφθούν καίριες αποφάσεις, που ανάγονται στην υλοποίηση τηου προγραμματισμού της επόμενης περιόδου, η οποία θα βρει την ομάδα του Ψυχικού να επιστρέφει στα γήπεδα της Γ’ ΕΠΣΑ, μετά τον φετινό της υποβιβασμό.  

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Σπυράκη. 

Στο πλαίσιο των προπονήσεων δοκιμάζονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έοχυν εκφράσει το ενδιαφέρον να ενταχθούν στην ομάδα και περνούν από «κόσκινο» . 

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέσα στην βδομάδα να διεξαχθεί ένα φιλικό, ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί το τεράτιο γηπεδικό θέμα, αφού οι «πράσινοι» διαθέτουν το γήπεδο στις 10 και στις 10:30 το βράδυ,

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε Παναγιώτη Φωκά στο τεχνικό επιτελείο η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Ο Γιώργος Σπυράκης στην τεχνική ηγεσία του ΠΟΨ

Abola Team 3