free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει ο Ηλίας Καλοπήτας στο Αιγάλεω

Η διοίκηση του Αιγάλεω δεν άλλαξε την συνταγή της επιτυχίας που οδήγησε την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Αυτό σημαίνει ότι, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό της ανόδου Ηλία Καλοπήτα.

Ο Καλοπήτας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Παλτογλου μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου το απόγευμα της Τρίτης και ήδη ο ικανός προπονητής σηκώνει μανίκια με στόχο να τεθεί σε ισχύ το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ‘Σίτι’

Ο Α.Ο. Αιγαλεω ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Καλοπήτα.

Η διοίκηση του συλλόγου μας μετά από συνάντηση που είχε με τον ικανότατο τεχνικό συμφώνησε προκειμένου να χαραχθεί από κοινού ένα διετές πλάνο που θα έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς επιτάσσει η τεράστια ιστορία του συλλόγου.

Ευχόμαστε στον Ηλία Καλοπήτα καλή επιτυχία στο δύσκολο

Στη συνέχεια τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του Αιγάλεω παραχώρησε ο Ηλίας Καλοπήτας στην επίσημη σελίδα του ‘Σίτι’. Ο ίδιος υποστήριξε ότι αποτελεί τιμή για εκείνον που θα παραμείνει στον πάγκο της ιστορικής ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για νέα χρονιά, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο των ανθρώπων της διοίκησης.

Αναλυτικά, το κείμενο

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα συνεργαστώ με το Αιγάλεω για τα επόμενα δυο χρόνια και είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας.

Τη διοίκηση απαρτίζουν άνθρωποι που έχουν μεγάλη αγάπη για το σύλλογο, έχουν όραμα και τους διακρίνει η συνέπεια.

Επίσης πολύ σημαντική είναι η βοήθεια και η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Ανυπομονώ να ζήσω ανάλογες στιγμές όπως φέτος και να δώσουμε χάρα σε όλους όσους στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα».του έργο. 

 

 

 

Related posts

Τελευταίοι και Σημερινοί Αγώνες

admin

Η ΕΠΣΑ για την λειτουργία της Σχολής Διαιτησίας της Ένωσης

Abola Team 2

Επιστροφή ο Φώτης Μακρής στη μπάρτσα

admin