free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Nιώθουμε σαν να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές!»

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

 

Το «τρένο» της ανόδου απώλεσε  ο Απόλλων Χαλανδρίου έπειτα την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην οποία υποχρεώθηκε στο μπαράζ ανόδου των Λιοσίων απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ξέχωρα από τις όποιες συνέπειες είχε για τους «κυανολευκους», ανέδειξε σε όλη του την μεγαλοπρέπεια τη συνέχεια, αλλά και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, που συνθέτουν το υπάρχον ρόστερ  Ο τεχνικός της ομάδας του Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»  εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την ποιότητα της συνεργασίας που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τους ποδοσφαιριστές του: 

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, η οπία αγωνιζόταν στην έδρα της. Από τους ποδοσφαιριστές μου δεν έχω κανένα παράπονο και ειλικρινά αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους. Κυριολεκτικά, νιώθουμε σαν να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές.  Βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε πάθος, κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλό μας και από τις συνολικές μας εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων έχουμε μόνο να κερδίσουμε ήταν το αριχκό σχόλιο του προπονητύη του Απόλλωνα Χαλανδρίου για να προσθέσει: 

 

«Ελέγχαμε τον ρυθμό στο μεγαλύτεο διάστημα του αγώνα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη ροή του αγώνα , ωστ΄σο μέχρι ενός σημείου δεν κινδυνεύσαμε. Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θεωρώ ότι διαδραμάτισε η αποβολή του Βλογιανίτη. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι αντίπαλοί μας απέκτησαν ψυχολογία , δημιούργησαν φάσεις κι έφτασνα στην ισοφάριση».

Related posts

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

«Βόμβα» με Ατματζίδη η Κηπούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος