free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Με Πρασσά και τη νέα σεζόν

 

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε ο Πανιώνιος Καισαριανής.

 

 

 

Οριστικά με τον Παναγιώτη Πρασσά στο τιμόνι του θα πορευτεί ο Πανιώνιος Καισαριανής και στην επόμενη σεζόν στον «μαραθώνιο» της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. 

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις σε συνδυασμό με την υπέροχη και συστηματική δουλεια που γίνεται εκ βάθρων στην ομάδα, ώθησαν τη διοίκηση του Νίκου Χατζηλία στην απόφαση να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον επιτυχημένο προπονητή και την νέα σεζόν. Μετά από αυτή τη εξέλιξη, ο Παναγιώτης Πρασσάς θα βρεθεί σητν άκρη του πάγκου του Πανιωνίου Καισαριανής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και θα ηγηθεί της χάραξης του σχεδιασμού για την νέα πρόκληση που περιμένει την ομάδα.

Ξεκάθαρος στόχος είναι η ομάδα να πορευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με γηγενείς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα πλούσια τμήμα υποδομών και να γίνουν ορισμένες απαραίτητες προσθήκες έμπειρων και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών σε θέσεις, όπου έχει εντοπιστεί ανάγκη.  

 

Την ίδια στιγμή οι δοκιμές παικτών εντείνονται, με την τεχνική ηγεσία να δίνει το βάρος στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών. 

Related posts

Ζαμπούρας: «Ήμασταν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό!»

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10

“Χτίζουν” σε γερά θεμέλια στο Νεοπεντελικό

Ρένος Γιαμπουράς