free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το μπαράζ ανακοινώσεων του Εργοτέλη

Στις πέντε (!) ανακοινώσεις που εξέδωσε συγχαίρει μεταξύ άλλων και τον Ιωνικό για την πρωταγωνιστική πορεία του στο πρωτάθλημα. «Ήταν ένας μεγάλος και άξιος αντίπαλος», αναφέρει.

 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… πέντε ανακοινώσεις εξέδωσε ο Εργοτέλης με τις οποίες συγχαίρει Ερμή, ΠΟΑ και Ιωνικό αλλά και εκφράζει την λύπη του για τον υποβιβασμό της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ενώ ευχαριστεί τον Μανόλη Λημναίο.

Πιο αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ΙΩΝΙΚΟ Α.Ο. για την πρωταγωνιστική πορεία του στο πρωτάθλημα. Ήταν ένας μεγάλος και άξιος αντίπαλος.

Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και βάσει αυτού η τελική επικράτηση μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Θα μπορούσε να βρίσκεται η ομάδα της Νίκαιας σήμερα στη θέση μας, άλλωστε ο τίτλος κρίθηκε στον πόντο και γενικά στις λεπτομέρειες. 

Ο Ιωνικός είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο που ανήκει πολύ ψηλότερα. Είμαστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει (αρκεί να απομακρύνει ή τουλάχιστον να απομονώσει ανθρώπους και πρακτικές που δεν αρμόζουν στην ιστορία του και γενικά στον αθλητισμό).

Του ευχόμαστε να τα καταφέρει πολύ σύντομα και θα χαρούμε να βρεθούμε ξανά αντίπαλοι (στον αγωνιστικό χώρο και μόνο)».

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ για την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα. Κάναμε πολλούς φίλους φέτος, όμως οι άνθρωποι αυτής της ομάδας και αυτού του χωριού θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα»!

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει δημόσια τη λύπη του για τον υποβιβασμό της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ. Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε ή να αδικήσουμε καμιά άλλη ομάδα, πιστεύουμε ότι η ομάδα των Χανίων άξιζε καλύτερης τύχης. Πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή με εντιμότητα και τελικά έπεσε με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας περήφανους όλους τους Κρητικούς. Η θέση της είναι στις εθνικές κατηγορίες και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει πολύ σύντομα».

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ΠΟΑ για την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος που δίκαια βρέθηκε πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ευχόμαστε του χρόνου να τα πάει ακόμα καλύτερα»

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ. Σ. Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μανόλη Λημναίο ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας – ουζερί «Το Καρνάγιο» για το δείπνο το οποίο παρέθεσε στην ομάδα των Νέων Εργοτέλη»!

Related posts

Φωστήρας: Διπλή ενίσχυση με Μιχάλη Μαρή και Βασίλη Ταμπάκη

Γιώργος Ανανίδας

Επιστροφή στις νίκες για την Ηλιούπολη (1-3)

Abola Team

Βραζιλιάνικο «τανκ» ο Ρονκάτο για την επίθεση της Καλαμάτας!

Abola Team 2